Омилени и мене ми се Huracan, 911 Turbo S, 488 Spider, RS5, C63AMG и од почовечките S5, C43AMG..... Ама возам 2.0 дизел оти можам да го одржувам и да не ми биде проблем ни па замарање дали можам да купам гуми, да ставам гориво, да сменам некој дел ако се расипе и дали ќе го продадам некогаш, така и него
Знам дека и он како и јас сака некое поубаво купе бензинец, ама знае дека ќе треба да го вози ова и одржува скоро сам па свесен е дека треба да е понова и помала кола оти се поефтини и дизел за да може да се шлепа да става гориво заедно со другите возила од фирмата.
А од таа класа и годиште кој што сака може да одрекува али Голфот има најдобра вожња и е најдобар компромис.
Инаку ако сега на пример испадне прилика како Џулиетата на Марјан, сигурно дека за таа сума како што ја зема он би ја земал и јас без разлика што е бензин, но тоа се понуди што испаѓаат преретко така да бараме тоа што има на пазарот, се разбира немора да се купи кола за 5 дена, може да се почека и 1-2 месеци но активно се бара.
@velkov Го видов секако и е одлична понуда, но сепак 15 се стварно премногу. И 13 се многу и се над буџет и е некоја најмаксимална граница за некоја кола што ептен и мене би ми правела мерак да ја провозувам чат пат.