Автор Тема: Opel Insignia ST Innovation 1.6 CDTI  (Прочитано 86554 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Opel Insignia ST Innovation 1.6 CDTI
« Одговори #300 на: 24 Април 2020, 17:10:59 pm »
All Season гуми се.

Не е поради цена. 50 беа и претходните, па еве и овие. Башка визуелно доста поубаво изгледаат, пошто колата е и фабрички малце спуштена.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43703
  • Il Moderatore
Одг: Opel Insignia ST Innovation 1.6 CDTI
« Одговори #301 на: 24 Април 2020, 18:22:11 pm »
Бадндаиште да ги замиеше комшо, да заличи маалото... ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #302 на: 24 Април 2020, 18:51:12 pm »
Бадндаиште да ги замиеше комшо, да заличи маалото... ;)
Ќе ја перев цела кола, ама испаднаа побитни работи, па одложив за друг ден.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637
« Одговори #303 на: 24 Април 2020, 19:36:22 pm »
All Season гуми се.

Не е поради цена. 50 беа и претходните, па еве и овие. Башка визуелно доста поубаво изгледаат, пошто колата е и фабрички малце спуштена.
Да ecoflex се 1.5cm пониски мислам, исто и кај мене само кај мене се 55ка гумите и видов дека можам и 50ка да ставам со тоа што се добива +1цм празен простор во подкрилото.

Според ривјуата што ги гледав најдобар компромис имало со 18" бандажи но убави опелови нема по огласи а тоа што го има е скапо инаку би преминал на 18ка за лето

Отсутен velestrumf

• Легенда
Opel Insignia ST Innovation 1.6 CDTI
« Одговори #304 на: 24 Април 2020, 20:25:38 pm »
Има, се наоѓаат (у Германија), а баш има пар фабрички 18ки на Опел, кои прекрасно и’ стојат на колава.

И јас бев порано у таква мисла, ама после извесно време ми текна дека не ми се фрлаат пари за џабе :)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5039
  • The Spartan General
« Одговори #305 на: 25 Април 2020, 13:20:50 pm »
И јас бев порано у таква мисла, ама после извесно време ми текна дека не ми се фрлаат пари за џабе :)

Фала Богу се освести.  ;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6841
  • French diamond
« Одговори #306 на: 25 Април 2020, 14:39:14 pm »
Ако купување поубав бандаж е џабе фрлање пари за вас, тогаш вие не сте за на овој форум...барајте друг  ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #307 на: 25 Април 2020, 14:50:15 pm »
Ако купување поубав бандаж е џабе фрлање пари за вас, тогаш вие не сте за на овој форум...барајте друг  ;D
У реду директоре, како ќе кажеш.

Сум купувал поубав бандаж и сум дотерувал кола, кога сум немал поприоритетни и побитни работи у животот. Сега имам, и да, не ми се фрлаат пари за џабе.

Ако сакаш да донираш, со цел ете, да останам на форумот каде што огромен процент од возилата на членовите се спуштани, тјунирани, средувани итн, ќе ти пуштам сметка каде можеш да пребациш пари, за да не би го рушел угледот на истиот.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6841
  • French diamond
« Одговори #308 на: 25 Април 2020, 16:58:19 pm »
Џабе, нема спас за караван, колку и да ти донирам   :) Одма со лутење, гледаш колкаво смајли имаше на крајот.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #309 на: 25 Април 2020, 17:16:59 pm »
Џабе, нема спас за караван,колку и да ти донирам   :) Одма со лутење, гледаш колкаво смајли имаше на крајот.

Има, али не за овој :)

Коа више толку сакаш да донираш, дај едно 50ина иљади, ќе се најде некое Volvo V60 T6 или Insignia ЅТ GSI :)

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3901
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #310 на: 25 Април 2020, 18:39:53 pm »
Откако ќе завршите со донациите за Волвото, прати ми ја Инсигниава за Скопје.

Sent from my Mi 9T Pro

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #311 на: 27 Мај 2020, 23:32:59 pm »

Ѕверишче.

И Фордчето позади не е лошо :)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7062
  • хаУс мајстор
« Одговори #312 на: 27 Мај 2020, 23:36:24 pm »
Знам дека е кола за уживање, ама....
Си размислил за промена на бандажи? Чисто за пролепшавање.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #313 на: 28 Мај 2020, 00:08:46 am »
Има, се наоѓаат (у Германија), а баш има пар фабрички 18ки на Опел, кои прекрасно и’ стојат на колава.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
« Одговори #314 на: 28 Мај 2020, 22:27:38 pm »
Сум купувал поубав бандаж и сум дотерувал кола, кога сум немал поприоритетни и побитни работи у животот. Сега имам, и да, не ми се фрлаат пари за џабе.

Абе а лансерот го спушти па го продаде, или така остана когаре? ;D  ;D ;D ;D ;D