Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2136093 пати)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14188
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #17805 на: 17 Март 2025, 07:50:29 am »
Дечурлана со купени коли од мама и тато.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5786
« Одговори #17806 на: 17 Март 2025, 11:09:33 am »
Me cudi kako od forumov nikoj nemalo tamo otideno ili kjutat kako pickici a ima dosta novi mladi clenovi koj gi targetiram vo nekoj od moite postovi. Ama sega mudro se molci.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14391
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #17807 на: 17 Март 2025, 16:58:24 pm »
Толку се нема домашно воспитување да не се знае да се направи разлика кога е момент да се прави собир,кога е момент да не се прави ништо.
Пропаднавме како општество.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8786
  • Пичлеме
« Одговори #17808 на: 17 Март 2025, 17:09:36 pm »
Толку се нема домашно воспитување да не се знае да се направи разлика кога е момент да се прави собир,кога е момент да не се прави ништо.
Пропаднавме како општество.

Скроз!
Како ништо да не било.

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 519
  • The best or nothing.
« Одговори #17809 на: 20 Март 2025, 15:39:34 pm »
Дали учел некој Словенечки ? Да даде мислење и насоки, или препорака за некој професор по словенечки јазик.
Локација : Скопје.

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2377
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #17810 на: 20 Март 2025, 18:23:16 pm »
 :-X

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6927
  • French diamond
« Одговори #17811 на: 20 Март 2025, 19:29:56 pm »
Поарно да гураш Алфа, него VW групација.  Алфа ко ќе запали  барем се возиш во кола со душа, а не во лимена конзерва  :D Мене ме застанувале на пат германците, да ми кажат дека многу убава била колата, сигурно и за гољф така прават   :-X

Отсутен Jimny

• Редовен
« Одговори #17812 на: 20 Март 2025, 19:44:16 pm »
Очигледно жабариве не штеделе на материјал значи боље алфа за мускули да гураш/па и теглиш крај краева со каиш околу половина стискај со заби хаха.Голф еден здрав нема после 15 год почнува скапаница  лесен е за алфа со голф бенч ке праиш :D

Иначе брату како се вклопува несторче горе му прија ли 15-16 евра сатче( долга ја лапа дневница денеска испод 7 богородици не е денска ) мило оно мн се борев за него вредно дете , паметно умно оди горе и отиде го нема сега скупља за бенмбару.Да ми го чуваш и поздравиш
Љуби брат нема да се заборави она пеколно дрифтање со опелот шо го имаше , па затменување на стакла, па пумпата, па бандажите.. Да ми го чуваш како очи в глава.
љуби љубии брат.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10990
  • 430i
« Одговори #17813 на: 21 Март 2025, 10:05:45 am »

Отсутен Jimny

• Редовен

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6506
« Одговори #17815 на: 21 Март 2025, 10:42:39 am »
Замисли шо човек треба да си чекаш од германец да ти кажел дека многу ти била убава колата  ::)

Отсутен Jimny

• Редовен
« Одговори #17816 на: 22 Март 2025, 09:17:15 am »
G20

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6868
  • Бенве сие бенве
« Одговори #17817 на: 22 Март 2025, 09:23:20 am »
Очигледно жабариве не штеделе на материјал значи боље алфа за мускули да гураш/па и теглиш крај краева со каиш околу половина стискај со заби хаха.Голф еден здрав нема после 15 год почнува скапаница  лесен е за алфа со голф бенч ке праиш :D

Иначе брату како се вклопува несторче горе му прија ли 15-16 евра сатче( долга ја лапа дневница денеска испод 7 богородици не е денска ) мило оно мн се борев за него вредно дете , паметно умно оди горе и отиде го нема сега скупља за бенмбару.Да ми го чуваш и поздравиш
Љуби брат нема да се заборави она пеколно дрифтање со опелот шо го имаше , па затменување на стакла, па пумпата, па бандажите.. Да ми го чуваш како очи в глава.
љуби љубии брат.
Многу брзо ќе имаме лајф ја и Несторо од срцето на мајка Германија. Појаки од било кога брат Џимс.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Jimny

• Редовен
« Одговори #17818 на: 22 Март 2025, 09:28:53 am »

љуби љубии брат.
Многу брзо ќе имаме лајф ја и Несторо од срцето на мајка Германија. Појаки од било кога брат Џимс.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Јачи него икад.Транспортот е иднина давај му волан да се опушта додека не положи за Е. 🫂

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14188
« Одговори #17819 на: 24 Март 2025, 21:22:48 pm »
Jimny брат, заборави го форумов на 5-6 дена да одмориме. Љуби те брат 🤣🤣