Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дали некој знае како оди со преднарачка на Ајфон (конкретно за Америка)?Дали доставуваат до дома или пак треба да се земе од продавница? На reddit пишува дека има опција pre order delivery и pre order pick up, додека јас на страницата на apple не видов две опции. Цената на iPhone 16 Pro Max е $1200 во Америка, во Германија е 1450€.
На крај изгледа ќе го јадам. Модриците ќе ми ги припишеле мене... баш со овие зборови ми беше пренесено. Го пријавив и тоа за да бидам покриен, па ќе видиме.Детето е затворено во Скопје денес и нема телефон ниту пак ништо за да ме контактира. Уште ако го свртат да кажува против мене ќе треба по судови да одиме, истово ми беше кажано од инспекторот во полиција.
Сте нарачувале онлајн на autolux.mk? Малку ми е чуден начинот на нарачка, да не ја чекам џабе пратката? Дали се плаќа карго?Исто така дали сте нарачале од bismotors.com.mk?
Чисто информативно некој ксенон сијаличка што во аутолукс ја платив 1200 денари и се расипа за 2 месеци кога отидов во софија да ја сменам истата тука беше 350 денари. За 1200 овде земав многу поквалитетна со 12 месеци гаранција.