БАРАМ ДА КУПАМ НИВА,ПЛАЦ,ЛИВАДА,ЛОЗЈЕ,ОВОШТАРНИК ИЛИ ВЕКЕ ПОСТОЈАНА КУЌА ВИКЕНДИЧКА НЕ ЗАВИСНО ВО КАКВА СОСТОЈБА ПО МОЖНОСТ ОД 300 ДО 500м2 на село планински предел да има струја и вода независно природен пат бушотина,водовод исто така пат асфалт или краток тампон до местото објект СО ЧИСТА ДОКУМЕНТАЦИЈА ИМОТЕН ЛИСТ исплата веднаш добивате ако се договориме без чиста уредна документација ве молам не нудете ми ништо дали треба делба физичка ова она тоа средете си поштедете ме од тоа што дедовци или браќа и сестри не сте договорени последни 70 години. ЧИСТА ДОКУМЕНТАЦИЈА ВЕ МОЛАМ! веднаш добивате пари за вашиот имот .
Во предвид доаѓа реонски дел на Мавровско,Велешко,Скопска црна гора,Скопски регион,Катланово,Македонски брод исто така и во предвид ке биде земени и други места , сите заинтересирани ве молам кои имате да продавате од наведеното или слично пишете ми порака и ке се договориме за подетално.
Однапред благодарам ајде да направиме едно убаво поглавје па ако некој има или знаете да продава па можеби и комшии бидеме.
Со понуди ве молам во порака!
(замолувам некој да ми го ова направи посебно да не се изгуби од тука)