Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пиши подетално или работава да не е дека не им го погодил кафето....
Каде може да најдам Energizer батерии? Лукоил, Макпетрол, Техномаркет, Електрометал, Анхоч, Ривер Софт, Нептун, Сетек ги имам во близина.Сите батерии за клуч кои ги купувам траат доста кратко.
Да ве известам дека тоа за пумпање гуми на Макпетрол Автокоманда (до 7ца) многу грешно го покажува притисокот во гумите, вчера пумпавме гуми на едно возило и покажа дека гумите се 1.9бари (ако добро памтам) напумпани, а всушност биле 2.2, колата возеше ко на камен.
Цитат: nestor04 на 20 Јуни 2023, 20:44:03 pmКаде може да најдам Energizer батерии? Лукоил, Макпетрол, Техномаркет, Електрометал, Анхоч, Ривер Софт, Нептун, Сетек ги имам во близина.Сите батерии за клуч кои ги купувам траат доста кратко.Во Тинекс. Малце ги пикаат штандчињата ама се наоѓа ако се измачиш да го најдеш штандчето.Знам земав 12 комада да освежам све што е даљинско лани.
Цитат: nestor04 на 20 Јуни 2023, 16:26:13 pmДа ве известам дека тоа за пумпање гуми на Макпетрол Автокоманда (до 7ца) многу грешно го покажува притисокот во гумите, вчера пумпавме гуми на едно возило и покажа дека гумите се 1.9бари (ако добро памтам) напумпани, а всушност биле 2.2, колата возеше ко на камен.Јас си возам стандард на 2.7 и ми е многу удобно. На 2.0 осеќам дека многу ми е брановидно.