Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2382095 пати)

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 517
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #13425 на: 27 Октомври 2022, 22:25:47 pm »
Друштво дали имате некој во Турција или некој што ќе оде за Турција во скоро време? Ми треба да ми плати патарина во PTT зошто неможам да ја платам преку веб најверојатно заради малата сума од 16 лири. Му пишев на AVRUPA OTOYOLU али ми вратија да му уплатам на сметка 1 долар, за кој долар во банката ќе ми наплатат 30 евра провизија. Најбезболно е некој во Турција да ми ги плати тие 16 лири (околу 25 денари) во PTT (турска пошта).

Sent from my SM-G998U1 using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #13426 на: 28 Октомври 2022, 07:45:37 am »
Во халк банка не можеш!?

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #13427 на: 28 Октомври 2022, 07:57:02 am »
Во халк банка не можеш!?
Неможе од никоја банка, пробано од 4 различни банки. Изгледа имаат некоја минимална граница колку може да се плати заради провизија.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #13428 на: 28 Октомври 2022, 08:03:30 am »
Во халк банка не можеш!?
Неможе од никоја банка, пробано од 4 различни банки. Изгледа имаат некоја минимална граница колку може да се плати заради провизија.

Ни халк? Пошто е апла нивната државна банка, затоа реков конкретно таа банка. Ако не си се јавил, пробај си ја среќата.

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #13429 на: 28 Октомври 2022, 08:06:00 am »
Во халк банка не можеш!?

Ни халк? Пошто е апла нивната државна банка, затоа реков конкретно таа банка. Ако не си се јавил, пробај си ја среќата.
Пробано Халк, Тутунска, Уни, Стопанска. Не е до банката, кога стига до повлекување на средства страната го одбива плаќањето.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
« Одговори #13430 на: 28 Октомври 2022, 08:07:54 am »
Не може со картичка онлајн да се плати? Сум плаќал доста ситни суми онлајн со картица...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #13431 на: 28 Октомври 2022, 08:14:37 am »
Не може со картичка онлајн да се плати? Сум плаќал доста ситни суми онлајн со картица...
2 други патарини од друг провајдер ги платив без проблем, али од овие Avrupa Otoyolu не може никако. Му пишав маил на техничка подршка и ми вратија да му префрлам 1 долар на сметката и да му пратам свифт. За 1 долар треба да платам 30 долари провизија, не се нормални.

Отсутен ialeks

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 330
« Одговори #13432 на: 28 Октомври 2022, 08:27:24 am »
Друштво дали имате некој во Турција или некој што ќе оде за Турција во скоро време? Ми треба да ми плати патарина во PTT зошто неможам да ја платам преку веб најверојатно заради малата сума од 16 лири. Му пишев на AVRUPA OTOYOLU али ми вратија да му уплатам на сметка 1 долар, за кој долар во банката ќе ми наплатат 30 евра провизија. Најбезболно е некој во Турција да ми ги плати тие 16 лири (околу 25 денари) во PTT (турска пошта).

Имаше едно време а мислам и сеуште апликација HGS за на мобилен.
Порано можеше само со број на таблица ама сега треба да се регистрираш како корисник.
На google play или:
https://hgs.en.aptoide.com/app

А ако казна би била повеќе од пари колку за нови таблици, смени таблици.
« Последно менување: 28 Октомври 2022, 08:35:37 am ialeks »

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5348
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #13433 на: 28 Октомври 2022, 08:37:56 am »
Си пробал на сајтот на турската пошта да се закачиш преку впн (некој турски сервер)?
Исто пробај на некој туристички форум (трипадвајзер ми иде на ум) или некоја соодветна фејсбук страна да замолиш некој да ти помогне, прати му ги парите на пејпал (понуди и некој ситен бакшиш) и се кладам дека ќе се најде некој од мајка роден да ти заврши работа.

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #13434 на: 28 Октомври 2022, 08:50:24 am »
Си пробал на сајтот на турската пошта да се закачиш преку впн (некој турски сервер)?
Исто пробај на некој туристички форум (трипадвајзер ми иде на ум) или некоја соодветна фејсбук страна да замолиш некој да ти помогне, прати му ги парите на пејпал (понуди и некој ситен бакшиш) и се кладам дека ќе се најде некој од мајка роден да ти заврши работа.
Ќе му префрлам и 10 долари само да завршат работа. Сега пишав на некои туристички агенции од тука што имаат тури па ќе видам дали ќе ми завршат работа.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #13435 на: 28 Октомври 2022, 13:20:38 pm »
Ај малку помош од клабери.
Ми треба задно лево мало стакло за VW New Beetle 2003g кабрилет.
Германија нема,Англија нема.
Половно,ново небитно.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14715
« Одговори #13436 на: 28 Октомври 2022, 15:57:43 pm »
Ај малку помош од клабери.
Ми треба задно лево мало стакло за VW New Beetle 2003g кабрилет.
Германија нема,Англија нема.
Половно,ново небитно.

https://www.polovniautomobili.com/auto-delovi/18515772/stakla-za-volkswagen-nova-buba-od-1999-do-2009-god?

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #13437 на: 28 Октомври 2022, 20:20:47 pm »
Ќе му префрлам и 10 долари само да завршат работа. Сега пишав на некои туристички агенции од тука што имаат тури па ќе видам дали ќе ми завршат работа.

daj prati mi da vidime imam nekoj sorabotinici tamu...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
« Одговори #13438 на: 29 Октомври 2022, 11:55:34 am »

daj prati mi da vidime imam nekoj sorabotinici tamu...
Денеска ми рекоа дека ќе го платат, ако не завршат работа ќе ти пишам. Фала ти.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2469
« Одговори #13439 на: 29 Октомври 2022, 19:37:49 pm »
 Обобоб што направивте, за на Алјаска ќе се најде некој да ни заврши работа. Каков форум :-*