Поскок беше? 30цм е веќе возрасно лајно, арно што сте го рокнале.
Инсталирај мачки таму, не си играј.
))
Abe sea 30 li 25 li ne zemav lenjir da go meram, ama baagi pogolemo od peda (vo vojska merev peda radi kockanje koshula po propis .. 23cm mi e od vrv na palec do vrv na mal prst). tenko gadche (debelo kako maliov prst) i so kockesta shara na grbot.
Prvo go mislev smok deka e nekoe bebe...ama tato vika ne be poskok e ... da beshe smok ke go pushtevme da zivee da lovi gluvci oti ne e opasen.
Ne sum po machkite ama ke treba da se zavrti nekoja kontejnerka da sheta niz dvor koga ke se preselam gore ... sega za sega e seushte samo gradilishte (najlonot mi trebashe da pokrijam pesok za machkanje). Pred nekoe odenje gore vidov "sokle" (ili shto i da beshe od toj tip ptica) zgrabi edno zmivche od patot i go odnese (nad kukja imam asfaltna ulica pod mene e samo zemjen pat i nema kukji...taka da divina ima kolku sakash)
Е, ако де, тука некаде е, сакам да кажам...
Абе јас ни името не им го знаев, племе им ебам ама пред 5-6 години доста лекции земав од комшииве.

А има едно чудо видови птичурини на Водно, се симнуваат и надолу, нека се живи и здрави.
Тие поголемите кркаат змиско, не мора на жар да е

))