Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier159 на 01 Јули 2021, 23:52:46 pmНекој знае што се случува со праткиве од европа? Две имам од 12ти минатиот месец, уште се „у транзит“ и нема тракинг инфо повеќе од тоа. Една од Италија, друга од Британија, до сега не сум чекал толку долго за пратки од европава...RoyalMail обично ми ги носеа за максимум 15 дена од Англија, ама последната пуштена 25 Мај од Англија, ми стигна дома на 25 Јуни.Моја прогноза накај 10-12 Јули.
Некој знае што се случува со праткиве од европа? Две имам од 12ти минатиот месец, уште се „у транзит“ и нема тракинг инфо повеќе од тоа. Една од Италија, друга од Британија, до сега не сум чекал толку долго за пратки од европава...
Цитат: Simo - Carrier159 на 01 Јули 2021, 23:52:46 pmНекој знае што се случува со праткиве од европа? Две имам од 12ти минатиот месец, уште се „у транзит“ и нема тракинг инфо повеќе од тоа. Една од Италија, друга од Британија, до сега не сум чекал толку долго за пратки од европава...Не знам дали има врска, јас порачував од Кина (Wish) и мене ми доцнат пратките, барем по рокот што сами си го имаат дадено, другите имате проблем со порачки од Кина?
Јас почнав кај колега на адреса да нарачувам, пошо мојов поштар има лепливи прсти.
Vero Taftalidze klucarot
Бисер, страната од кај Круг.Ама побарај и Реклама5, имаше еден што продава многу брендови.