Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки некој ако знае да каже дали би морал да платам царина за зимски гуми со челични бандажи во кола на германски цол?Или да предложите подобра варијанта како да си ги донесам од горе.Фала унапред. Sent from my SM-G960F using Tapatalk
@Спенсерke mu go smenam i jas bez problem.. samo da ne sum edno 2000km od skopje t.e ke go smeni i on samo kabelce da najdeme... nekako po ebay ne naogamGesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Да не отворам теми, во Велес по отпадиве не може вакво да најдеме... Некој да знае каде има делови за Опел?Поточно се работи за совозачка решетка за парно, Opel Astra H 2007,GTC опрема, ако нешто мења тоа внатре.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Да не испадне само дека за VW се најевтини новите делови.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ај рекон...
Може да се претпостави чиј е лајкот
Цитат: velestrumf на 28 Август 2019, 21:58:58 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ај рекон...Богами слична цена е со Стингер, некоја иљадарка разлика во Америките.А викаат добра била...
Цитат: Mikius на 28 Август 2019, 22:18:09 pmМоже да се претпостави чиј е лајкот (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)