Ја одамна ќе го банирав.
Ти и многу други. Додуша не можеш да објасниш што грешам, или зошто би ме банирал - но тоа не е важно. Важно е што ти би ме банирал. Онака од ракав, само да ти се може. Не знам за форумов, ама зошто не разбираш дека
во државава ти се може. Не само тебе, на мнозиството му се може. Вака да бевте гласни и да гласавте против тие политичари што ве оштетуваат (не само што ве нервираат), сега ќе бевме најуспешна држава на Балканот... Само што не сме. Пошто не не бива. Пошто појма немате колкава вредност има вашиот глас. Пошто повеќето овде с(м)е неуки и необразовани и не сакаме да размислуваме со главата.
Нека ме банира Зеро, негов е форумот, само навистина ме интересира што ќе каже за што ќе ме банира... Најпосле, разбирам. Сето ова е одраз на здравствената состојба средината во која живееме. Мнозинството не само овде на форумов, туку мнозинството во државата повеќе ги нервира некој што им кажува дека не ги бива работите, отколку што ги нервира тоа што навистина не ги бива работите. Затоа заслужувате се што ви се случува. А најголемата трагедија е што покрај вас суровите, гориме и ние сировите. Се ла ви...