Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2373291 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #5640 на: 12 Јануари 2019, 23:10:51 pm »
I kaj mene vo naselba site imaat dvorovi, kolite na 50% I'm se na ulica, pred nekoja godina od opstinata site imaa na sofersajbna izvestuvanje da ne se blokira, I najdolgo traese stravot, 3 meseci, posle toa pak po staro, lugevo sto gradat ... IMA mikseri so beton sto kacuvaat nagore I'm ostavaa pisma ,svirenja, nervozi, uglavena ulica, ne im ide pamet, dojde zima sneg poledeno kolite pak nadvor se, se nadevav deka ke GI otvori nekoj zalizgan no Pomina kamion so Sol, se stopi se  >:(   ;D ;D jas  I'm pisav na site poraka ostavena na brisac deka se vozi slalom, ne se gledaat pesaci, nepregledno I SL, GI trgnaa 2 dena I pak po staro pred garaza  ili kapija na ulica...state reci...makedonja...

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
« Одговори #5641 на: 13 Јануари 2019, 00:14:08 am »
Tebe ne ti napraja frka? Deka sina zeleno parkiran? Jas se javiv od isti pricini, mi rekoja koj te onadi t.e. javi se vo pajak, ne bilo nivna rabota. Toa beshe odamna, 10 god od prilika. Kaj kradezn me blokiraja.

Си прашав првен.
Имаше еден полицаец тука и го прашав. Да не ме казнат мене за погрешно паркирање?
Не бе, уживај.
Така и беше.
Ми посакаја убав ден дури.

Па добро тогаш кренаа едно 10 коли мин.
:D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #5642 на: 13 Јануари 2019, 00:19:11 am »

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #5643 на: 13 Јануари 2019, 06:24:27 am »
Sea 30-ce e za na buvljak. Ili vk dvor kaj nekogo xD

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #5646 на: 13 Јануари 2019, 21:14:42 pm »
Спремаат немири за нешто.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #5647 на: 13 Јануари 2019, 21:20:07 pm »
Ќе се смират...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #5648 на: 13 Јануари 2019, 21:28:02 pm »
"Нешто."

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #5649 на: 13 Јануари 2019, 21:35:08 pm »
Спремаат немири за нешто.
Влез во нато за да може без војна да го земат делот

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #5650 на: 13 Јануари 2019, 21:58:07 pm »
Стока!!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #5651 на: 13 Јануари 2019, 22:16:12 pm »
А у маркет истите пола саат ќе го трубат зошто кората на бананата имало зелено, помодрена била, дрн дрн... Од тука види им го умот, па после се останато.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #5652 на: 13 Јануари 2019, 22:35:28 pm »
nedostatok od korpi za gubre, ovije za baterii im gi dale mufte od organizacijata... i ete ti rezulatat ;)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #5653 на: 14 Јануари 2019, 00:03:43 am »
Корпи СИГУРНО има пред маркетот и истите стојат празни, тоа е на 5 метри од оваа кутија. Mакедонската багра (која не заслужува ништо подобро од она што во моментов и се случува) бара изговор дека нема корпа за да ги фрли во во најблиската кутија за батерии или да ја стави бананата како донација за детско село. И кога немало корпа во близина, сум носел разни глупости низ џеб или во кола, па кога ќе најдам таму ќе фрлам, или дома ќе си го однесам ѓубрето. Па еве ни зараза сум фатил, ниту ми се смеел некој.
« Последно менување: 14 Јануари 2019, 00:12:37 am Igor »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #5654 на: 14 Јануари 2019, 00:56:17 am »
Корпи СИГУРНО има пред маркетот и истите стојат празни, тоа е на 5 метри од оваа кутија. Mакедонската багра (која не заслужува ништо подобро од она што во моментов и се случува) бара изговор дека нема корпа за да ги фрли во во најблиската кутија за батерии или да ја стави бананата како донација за детско село. И кога немало корпа во близина, сум носел разни глупости низ џеб или во кола, па кога ќе најдам таму ќе фрлам, или дома ќе си го однесам ѓубрето. Па еве ни зараза сум фатил, ниту ми се смеел некој.

Абе фрла од кола во движење стоката и ич не и чуе. Летоска лом ја направија цела планина Бистра околу мостовите кај Стража.