Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2377246 пати)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5348
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #5145 на: 19 Ноември 2018, 00:13:58 am »

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #5146 на: 19 Ноември 2018, 00:21:23 am »
Е па да возеле заставино или руско возило, ќе знаеа дека се моча у брава коа е смрзната :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #5147 на: 19 Ноември 2018, 08:56:37 am »
Би ти објаснил ако ме прашаше, а не од сам старт негираше... Ај за 3 месеци можда... Позз
Кака со научни факти (јавно достапни) те побив за 10 истресени глупости во врска со метан (CH4), ти ми реплицираше на ист ваков начин. Сега одеднаш си навреден...

Отсутен marmlad

• Сениор
« Одговори #5148 на: 19 Ноември 2018, 08:57:26 am »

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5348
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #5150 на: 19 Ноември 2018, 09:39:04 am »
Дизајнот на кваката е ретардиран. Се притиска навнатре, ронка мраз ќе ја заглави. Естетика 99.99%, практичност 00.01%.

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #5151 на: 19 Ноември 2018, 09:44:05 am »
Мислам дека и ламборџини имаше ваква квака.
Интересна е за изглед.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #5152 на: 19 Ноември 2018, 09:57:15 am »
Астон Мартин има исти вакви и фала богу италијаните на Фиат Баркета имаат ставено пред 20 години. Не е дека на Тесла нешто уникатно им текнало :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #5153 на: 19 Ноември 2018, 10:54:18 am »
Би ти објаснил ако ме прашаше, а не од сам старт негираше... Ај за 3 месеци можда... Позз
Кака со научни факти (јавно достапни) те побив за 10 истресени глупости во врска со метан (CH4), ти ми реплицираше на ист ваков начин. Сега одеднаш си навреден...
Можеш да сањаш дека нешто си побил... Со линкови од википедија и квази научници, побивање не се прави...  И да, и тогаш, како и сега, негирање, инатење, плукање... Тоа е вашиот начин на комуникација и теоретизација... Тој начин може на мачката на опашката да го закачиш...

П.с. како се гаси ебената нотификација по меил за тема?  Нејќам мејлови од темава да ми стигаат... Незнам ни како се упалило-активирало истото
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен marmlad

• Сениор
« Одговори #5154 на: 19 Ноември 2018, 10:59:56 am »
Можеш да сањаш дека нешто си побил... Со линкови од википедија и квази научници, побивање не се прави...  И да, и тогаш, како и сега, негирање, инатење, плукање... Тоа е вашиот начин на комуникација и теоретизација... Тој начин може на мачката на опашката да го закачиш...

П.с. како се гаси ебената нотификација по меил за тема?  Нејќам мејлови од темава да ми стигаат... Незнам ни како се упалило-активирало истото
Како можеш вакви работи да тресеш бе човек? "Со линкови од википедија и квази научници, побивање не се прави..." Не ти посочувам youtube видеа и тестови, туку основни работи од ХЕМИЈА кои се научни факти и се учат во 7мо и 8мо одд. Тоа што ти си разбрал  ОБРАТНО, тоа е твој проблем. Тоа што за математичарите е 2+2 а ти си го разбрал како 4,5 тоа е твој проблем. Најбитната работа кај човек да се сфати кога грешел, а уште побитна е да НАУЧИ нешто од своите грешки. Штета што во ФИРОМ, оваа работа не постои. Затоа сме таму кај што сме.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #5155 на: 19 Ноември 2018, 11:09:14 am »
..... Најбитната работа кај човек да се сфати кога грешел, а уште побитна е да НАУЧИ нешто од своите грешки. Штета што во ФИРОМ, оваа работа не постои. Затоа сме таму кај што сме.
Дали на себе го применуваш истото? И ако е да, кој ти ги мери аршините за грешки? Сам....? тоа е тоа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #5156 на: 19 Ноември 2018, 11:34:51 am »
Ако мерцедес го има амг, бмв м оддел, дали застава имала некој оддел за перформанси?
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #5157 на: 19 Ноември 2018, 11:36:27 am »
Ако мерцедес го има амг, бмв м оддел, дали застава имала некој оддел за перформанси?
Да.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен marmlad

• Сениор
« Одговори #5158 на: 19 Ноември 2018, 11:36:36 am »
..... Најбитната работа кај човек да се сфати кога грешел, а уште побитна е да НАУЧИ нешто од своите грешки. Штета што во ФИРОМ, оваа работа не постои. Затоа сме таму кај што сме.
Дали на себе го применуваш истото? И ако е да, кој ти ги мери аршините за грешки? Сам....? тоа е тоа...
Тоа не е мој СТАВ, ИСКУСТВО, рекла казала или сл. Исто како што не е мој став дека 2+2=4 и слични работи како на пр. g=9.81ms2.
Тоа што сите се сезналици у МК, а немаат 2 дена школо, наука, факултет, тоа не е МОЈ проблем.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
« Одговори #5159 на: 19 Ноември 2018, 14:43:03 pm »