Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Aха. Ти као си стоик. Свесен си за работите ама пошто сметаш дека нема шанси ништо да се подобри - не се замараш со ништо.Но да беше така (а не е) тогаш немаше да ти сметаат туѓи (моите) пишувања за проблемите, и потребните решенија. Твоево однесување, мислите од типот „требаат милион чекори кои нема да ги изодиме“, потоа хистеричното однесување кон тие кои ти обраќаат внимание на фактот дека грешиш, мене сето тоа ми личи на когнитивна дисонанца. Уште кога како додатен симптом ќе земам во обзир дека очигледно извесно патиш од комлекс на помала вредност (мисли од типот „шљам, гнаса од народ(и) кои не заслужуваат ништо подобро“), би рекол дека си се одлепил од реалноста. Сакаш да удриш по магарето, ама пошто не можеш - замавнуваш кон самарот (кон мене).Што да ти кажам, нема да ти помогнам. Ти треба помош од професионалец... И ова искрено ти го кажувам, не е дека нешто те „напаѓам“.^^Овака како погоре би изгледал муабетот по твој терк. Taка постојано комуницираш, на лично ниво и со ад хоминем - во целосен офтопик во однос на тоа за што реплицираш.Друже, или реплицирај ми човечки и онтопик за работите за кои пишувам - или одјеби и не ме коментирај мене лично и моите недостатоци. Или отвори една одделна тема за мене, но и за тебе, и таму ќе го дрвиме со нерелевантни заглупувања.
У пичку матер со тие неодговорни Стумички комбина шо возат за Германија,толку неодговорни шо ми се повраќа,вчера договорив превоз до Германија од Струмица у 10 сабајле,9:45 ми ѕвони и вика касни комбето ке тргнеме во 13 шооооо??? а синоќе имаше доста превози шо тргнуват во 10 сабајле ама како баш на овој нагазов клошар..... и дигнав раце,замислете сега ми звоне пред 15 мин. (14:30) вика дечко спреман ли си,комбето е накај Штип,ке дојде до Струмица да го однесам у перална да го исперам и ќе тргнеме....Јас:АААААААААААААААААААААААА и толку бидна се у пичку матер Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Некни во Прага на животните во зоолошката од што беше топло им даваа сладолед да јадат хахаха.
Интересен начин да се пофалиш дека си бил во Прага......некни......
Јас видов комарец у Цирих пред некој ден, и тоа надвор!
Думам ти ќерко, сети се @Simo - Carrier159