Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас на новиот автопат му давам 1 ипол или максимум 2 и ке видите какви бразди од шлепери и какви дупки ке се направат.Запамтете ја датата кога сум го напишал ова и ако не е така како што сум кажал частам пиво за цел форум.
Цитат: godofspeed на 27 Април 2018, 02:48:16 amЈас на новиот автопат му давам 1 ипол или максимум 2 и ке видите какви бразди од шлепери и какви дупки ке се направат.Запамтете ја датата кога сум го напишал ова и ако не е така како што сум кажал частам пиво за цел форум.тоа е нормално. тој автопат е направен за да се транзитира низ МК побрзо. значи секаде се појавуваат бразди од шлепери па и во нај јаката економија т.е. во цивилизираниот свет асвалтот не е поразличен многу од нашиот... секаде во свет... прашањето е дали кај нас ке го одржаваат тој автопат како секаде низ цивилизираниот свет што го одржава... ако не, тогаш ке се појават ДЛАБОКИ бразди... тоа е проблемот...а поприлично сигурен сум дека си во право, дека за 1,5 до 2 години ке се ојават тие длабоки бразди, бидејки кај нас се китат само со перја, а одговорности нула...
Ни тогаш не бил некој лепотан...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)