Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Во Битола средство за стакло зимско за лек нема по бензинските и маркетите каде имаат такви работи. Освен можеби макпетрол ама за 100ден од литар, поефтино ми е со бензин да ја мијам шофершајбната.Уште еуростил ми остана да проверам.
Во Битола средство за стакло зимско за лек нема по бензинските и маркетите каде имаат такви работи. Освен можеби макпетрол ама за 100ден од литар, поефтино ми е со бензин да ја мијам шофершајбната.
5 или 6 литри Glazer за 180 денари значи дека не вреди човек да се замара со алхемија и вичкрафт.
Дечки, работат утре нотари?? И ако да до колку саат? Фала ви однапредSent from my iPhone XS using Tapatalk
Цитат: Power to the people на 25 Септември 2020, 08:35:53 amВо Битола средство за стакло зимско за лек нема по бензинските и маркетите каде имаат такви работи. Освен можеби макпетрол ама за 100ден од литар, поефтино ми е со бензин да ја мијам шофершајбната.Уште еуростил ми остана да проверам.Земи „летно“, направи го „зимско“ со 1л алкохол од аптека.
Цитат: MartinAlfista на 25 Септември 2020, 10:41:07 am5 или 6 литри Glazer за 180 денари значи дека не вреди човек да се замара со алхемија и вичкрафт.Зимскиот глејзер мрзне на +3 степени
Да, ама тоа не се случува на +3