Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2382055 пати)

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 627
  • Сузуки Витариче
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #6585 на: 19 Јуни 2019, 16:59:27 pm »
Znaete nekoj majstor za liftovi, motorot mu e riknat(najverojatno i elektronikata od motorot)

Марко, 070 573 088
Кај нас долго време ги одржува лифтовите.
Потпис.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #6586 на: 19 Јуни 2019, 19:20:44 pm »
Фала, ќе го исконтактираат од куќен совет :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #6587 на: 19 Јуни 2019, 20:15:06 pm »
So kuka ke bese pa da IMA lif

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #6588 на: 19 Јуни 2019, 20:25:59 pm »
Од 12 брајќа, за секој брат по еден спрат xD
Од кај женава татко и, а лани демек ремонт му правеа, 3000 еу дадоја, еве го пак сега рикна. Работава е што и ја го крка стспот, дециве ги носа на чување...

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4002
« Одговори #6589 на: 21 Јуни 2019, 11:59:18 am »
Дали некој годинава поминал по патот од Тетово кон Вешала, преку Шипковица и Бродец? Ме интересира дали може да се вози со обична кола со не многу „дарежлив“ клиренс ?

Google Maps рута

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
« Одговори #6590 на: 21 Јуни 2019, 12:08:23 pm »
Дали некој годинава поминал по патот од Тетово кон Вешала, преку Шипковица и Бродец? Ме интересира дали може да се вози со обична кола со не многу „дарежлив“ клиренс ?

Google Maps рута
Планинарскиве клубови имаа редовно тури од Бродец и они одат со комбиња. До Вешала не знам како е патот ама би требало да може да се оди со кола. Сигурно немаат сите џипови во Вешала.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #6591 на: 21 Јуни 2019, 12:23:33 pm »
На Пелистер на врв неколку фиќовци имам видено, па не би одел со моја кола по тој пат. Инаку знам за планинарските тури, во случајов прашувам за да знам дали да се бутам во комбе или сам да се одвезам.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #6592 на: 21 Јуни 2019, 12:30:43 pm »
Земи ја 147-цата  :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
« Одговори #6593 на: 21 Јуни 2019, 12:34:41 pm »
На Пелистер на врв неколку фиќовци имам видено, па не би одел со моја кола по тој пат. Инаку знам за планинарските тури, во случајов прашувам за да знам дали да се бутам во комбе или сам да се одвезам.
Оди со комбе, да не ја најдеш на трупчиња колата ;D

До кај има тура? До лешница?

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #6594 на: 21 Јуни 2019, 12:35:25 pm »
Земи ја 147-цата  :)

Сум бил со неа еднаш накај Солунска каде што одат со комбињата. Нема шанси да правам експерименти ако некој не потврди дека возливо. Особено е битно да е возливо оваа година. Оти од преклани до сеге два снега  се стопиле.

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #6595 на: 21 Јуни 2019, 12:36:18 pm »
Оди со комбе, да не ја најдеш на трупчиња колата ;D

До кај има тура? До лешница?

Јас ќе се шетам до езерата. Екипата ќе врти по околните врвови.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
« Одговори #6596 на: 21 Јуни 2019, 18:19:05 pm »

Google Maps рута

Јас бев преклани до Вешала со Пежото, на тура за Караниколичко Езеро. Колку што ми текнува се беше асфалт и воопшто немаше возење по неасвалтиран пат што бара голем граунд клиренс.

Патот до пред Шипковица обично знае да се свлече од многу влага, ама па не сум прочитал од пред неколку години дека се десило тоа пак.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
« Одговори #6597 на: 21 Јуни 2019, 22:56:05 pm »
Да не има некој од Кочани т.е Оризари, да ѕирни една веспа, онака грубо во шо состојба е, пошто сите се супер по мобилен, а во живо кршој. А јас имам
200 км до таму правец, па да не е џабе патот

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
« Одговори #6598 на: 22 Јуни 2019, 01:07:10 am »
Ај додека сум расположен да пљукам по системов наш....

Што е пва со средношколциве, сите биле "скроз" одлични... мајката, од 300 души немало ни еден со една 4ка? Бреееее генијалци децава, алал вера ! Па ние да сме ти биле најпаметна нација со најмногу дебили на м2.

Алооо... абе ставете секоја година тие што се скроз одлични на крај на година да полагаат било кој тест по било кој предмет, ако има преголеми отстапувања да се ревидира се уназад. Па да видиш како следната година ќе бидат сите со по една 4ка....

Све да им ... неписмено, успеаа све да сјебат и образование и се друго што функционираше.. Уназад 28 години се да се терало со врски со мерење чив е поголем.... и на крај дојдовме до тоа сите да имаат големи... ами сега шчо праиме?

Арно сме ние живи што полагавме приемен и за средно и за факултет, и не бевме ни одлични, а не па "скроз" па се запишувавме кај што сакавме без врски.... ова се пореметено.

На тие со постари деца ова им е може познато али мене не ми се веруваше кога слушнав дека у Орце примале 250 души, а се пријавиле 275 "скроз" одлични па не можеле да ги одбијат.

А тие со 2 четворки што да праат, да се затворат дома и да лупаат глава и ѕид?
Тие што не се одлични да идат одма у манастир следните 12 години, а тие со 3ки колективно да рипаат од камени мост?

Моја чудесна земја Македонија (Јужна, Северна, Социјалистичка, Бивша...)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
« Одговори #6599 на: 22 Јуни 2019, 08:28:07 am »
Тие скроз одличните до лани-оломнани протестираа за да се укини екстерното тестирање... му стварало стресови нив, на даскалите/професорите како и на родителите...