Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2376085 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #4365 на: 03 Октомври 2018, 14:16:45 pm »

Ја би направил една комисија/тело со неограничени овластувања каде би ги проверила сите функционери, судии итн изминативе 27 год како го стекнале имотот. Проблемот е дали после ќе остане некој ;D

Веројатно нема да остане никој жив (од комисијава).
« Последно менување: 03 Октомври 2018, 14:22:25 pm Simo - Carrier159 »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #4366 на: 03 Октомври 2018, 14:18:52 pm »
АПАСИЕВ ТИ ЛИ СИ ....   ;D8)
AllMightyMe вози Алфа 147. Од сигурни извори знам дека Апасиев исто вози Алфа 147. Од сигурни извори исто знам дека Апасиев јадел хотдог во Икеа Солун со многу кечап и сенф. Сега уште AllMightyMe да каже дали јадел некогаш хотдог во Икеа Солун и дали нагнува повеќе на кечапот и сенфот кога јаде хот дог во Икеа Солун и може да заклучиме дека AllMightyMe е Апасиев.

;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #4367 на: 03 Октомври 2018, 14:30:50 pm »
ОВА НЕ Е НИ СО НЕПОЗНАТИ...ОВА СО ВАРИЈАБЛИ ИСПАДНА ...ВАТ ИФ, ДЕН... ;D ;D ;D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #4368 на: 03 Октомври 2018, 14:47:59 pm »
АПАСИЕВ ТИ ЛИ СИ ....   ;D8)
AllMightyMe вози Алфа 147. Од сигурни извори знам дека Апасиев исто вози Алфа 147. Од сигурни извори исто знам дека Апасиев јадел хотдог во Икеа Солун со многу кечап и сенф. Сега уште AllMightyMe да каже дали јадел некогаш хотдог во Икеа Солун и дали нагнува повеќе на кечапот и сенфот кога јаде хот дог во Икеа Солун и може да заклучиме дека AllMightyMe е Апасиев.

;D ;D

А пази, узерот и презимето почињаат на буквата А. Случајност, или пак не о.О
Само алфистиве можат да го откријат мојот идентитет. Нормално, од дремење по сервиси заедно :)

Ја би направил една комисија/тело со неограничени овластувања каде би ги проверила сите функционери, судии итн изминативе 27 год како го стекнале имотот. Проблемот е дали после ќе остане некој ;D

Веројатно нема да остане никој жив (од комисијава).

"абе направете некој член нека снема, само нека се повтори" :)
Ти клабер, ако не си ја подигнеш испораката, ќе ти ја пуштам по пошта. Корења фати упм

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #4369 на: 03 Октомври 2018, 14:53:53 pm »
"абе направете некој член нека снема, само нека се повтори" :)
Ти клабер, ако не си ја подигнеш испораката, ќе ти ја пуштам по пошта. Корења фати упм
Ајде, викендиве што идат :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #4370 на: 03 Октомври 2018, 15:18:56 pm »

@vlatko.klp

Според мојата логика ти неможеш да разбереш апсолутно ништо, зошто во твојата глава си бесконечно убеден дека твоето мислење е релевантно, над сите и правично, но сепак е засновано на јутуб видеа, смешни анализи од нонејм извори. Еве те замолувам поштеди ме од твоите совети зошто па на крајот на денот и тие се засноваат во  твојата сопствена лага во која што живееш, па така што се понатака напишано од тебе во врска со мене едноставно нема никаква издржаност. Батали ме мене.

[/quote]

Да имаа малку акал у тиквата, ќе разбереа што сакаш да им кажеш.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4371 на: 03 Октомври 2018, 15:44:56 pm »
Па општата свест е побитна од личната кога возиш автомобил, кога плаќаш казна за брзо возење или кога ти треба да свршиш работа во некоја државна институција не чекаш пола година за ебан документ.

Ако имаат општа свест само заради казните тоа значи дека тие казни се наплаќаат и нема ојле дојле скини ми ја казната. А зошто таквиот казнен систем таму функционира 95% а кај нас 50%? Е одговорот на тоа прашање е и одговор за целиот проблем кај нас и балканов. Затоа муабети ама ако ги скратиме на нив ресурсите ќе видиме дали се попаметни се стварно детски прикаски.
Da skratime,ako ti ili nekoj drug mu se voshituva na Germancite,Belgijcite itn.itn i ako gi dozivuva kako nesto  podobro i poveke toa e ngov problem.Jas voopsto ne gi dozivuvam kako superiorni tuku kako debili.
Deka i vo Makedonija mozi da bidi sredeno mozi ama treba da se saka.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
« Одговори #4372 на: 03 Октомври 2018, 15:53:46 pm »
Во ред, германците и белгијците се дебили. Ама тие немаат никаква врска со очајната ситуација во Македонија. Се утепаа од клипови постирање и смешни четива како нечини на запад, криминалот е катастрофа во Германија заради мигрантите, ама никој не си гледа дома како му е, све знае подобро за другите.

Обичен германец воопшто не се замара како му е на тебе и на мене туку си гледа својата работа. Ама обично македонче брат знае како нечини во Германија и Франција и во Америка исто било многу лошо. Изгледа имаме ние нешто да научиме од себичните Германци, секој да си гледа својот пат, па ти наречи ги дебили или светци тотално небитно.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #4373 на: 03 Октомври 2018, 15:55:13 pm »
Kолку што ти се замараш како се живее во некое индиско село, толку германецот се замара со тебе.
А дека наебаа со Меркел и мигрантите, наебаа...и тоа јако.
Ако тебе збир на статии и видеа за тоа што сега се случува во Германија ти се смешни, мене не ми се.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4374 на: 03 Октомври 2018, 16:00:59 pm »
Germanija e ok,Amerika i Belgija ajde niv gi spomena se katastrofa nevidena.Ciganarija.Makedonceto znae za niv poso ni prodaavt um deka treba da bideme kako niv,a ni gi pretstavuvaat samo ubavite raboti,a losite ne.Amerika ne e Holivudski film kade se e super i dobroto  i razumot pobeduva.Gnasotota e golema,ama toa nikoj ne go pretstavuva.
dolga i siroka e temata taka da nemam namera da objasnuvam,sekoj so svoeto svakanje i ubeduvanje.

p.s ima vistina i vo statiite i videata.primer,zboruvam so kolega germanec i vika mnogu e strasno vo posledno vreme po avtopatite non stop golemi soobrakajki so kamioni,istoto go gledam jas na net,sekoj den ima nekolku teski soobrakajki radi pijani vozaci na kamioni.Istoto e i so migrantite,pravat problemi.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5348
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #4375 на: 03 Октомври 2018, 16:07:09 pm »
Не бе, мигрантите се супер. Прашајте го @vlatko.klp тој знае и ќе ви објасни дури и без факти, статистики, анализи, или видеа.
Во меѓувреме додека го чекаме vlatko.klp, поздрави до западноевропејците испраќа еден типичен имигрант:

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #4376 на: 03 Октомври 2018, 16:09:14 pm »
Брзо научил швапски овој..

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #4377 на: 03 Октомври 2018, 16:14:53 pm »
Забрзани курсеви по Германски јазик, великодушно подарено од политичарите и платено од чесните даночни обврзници.

едит: Политички активист да ти бил овој, и (иронично) противник на ваквата неконтролирана имиграција. Видово е во таа насока, и е доказ дека сето ова нема врска со расизам.
« Последно менување: 03 Октомври 2018, 16:23:01 pm Van »

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #4378 на: 03 Октомври 2018, 16:21:34 pm »
Не бе, мигрантите се супер. Прашајте го @vlatko.klp тој знае и ќе ви објасни дури и без факти, статистики, анализи, или видеа.
Во меѓувреме додека го чекаме vlatko.klp, поздрави до западноевропејците испраќа еден типичен имигрант:

Ало Германија е нација со карактер, велесила, ја покори скоро цела европа пред 80 години. Мислиш дека не може да се справат со говедава ? За ваква стока, ја би ги реактивирал печките. (не го поддржувам холокаустот нормално, ама ова стокава треба да се спастри).

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #4379 на: 03 Октомври 2018, 16:24:01 pm »
Не (не можат да се справат). :)
(пошто не можат да се справат со тие што им ги носат говедата)
Да можеа да се справат со ова, немаше во германските градови да постојат цели квартови кои се ноу-гоу зони каде германските закони не постојат, и каде полиција не смее да влезе ако не е во оклопни возила.

Еве уште пораки од имигрантите, каде изразуваат љубов за добрите домаќини:
« Последно менување: 03 Октомври 2018, 16:31:08 pm Van »