Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Power to the people на 26 Февруари 2026, 14:12:49 pmДали можи термосот да се носи во раце пред влез во авионот? Или и него во калапот треба да го собери?Во раце го носам. Летам само со Wizz откако се решив на овој чекор, и до сега не ме натерале да го мериме ранецот во калапите.Последен пат тоа ме тераа да го правам бугарите во Софија, што само ми го цементираше мислењето за квалитетот на населението таму. Стоки.
Дали можи термосот да се носи во раце пред влез во авионот? Или и него во калапот треба да го собери?
Па мене не ми ни текнало дека секаде можи да се пие водата, во тоалет па последно место каде што би полнел, па и ако е на сензор чешмата... И во авион можиш да го дополниш ... ако можиш.
Јас последно што патував за австрија, женава има од тие зелените картици на комерцијална и во лаунч барот е нели бесплатно со нив веќе пасошка си поминат и таму имаш бесплатна вода па од таму земавме и во ранец слободно можеш да си ја внесеш.
Цитат: kire95 на 27 Февруари 2026, 10:08:48 amЈас последно што патував за австрија, женава има од тие зелените картици на комерцијална и во лаунч барот е нели бесплатно со нив веќе пасошка си поминат и таму имаш бесплатна вода па од таму земавме и во ранец слободно можеш да си ја внесеш.Работата со надворешни шишиња вода е тоа што може да внесеш течен експлозив Но за мајки со деца до 2 години и шеќераши е дозволено.. Парфеми дезедоранси шампони може вкупно 1л, но во пакувања по 100мл. Отприлика ваков е безбедносниот протокол за течности при патување со авион.
Клабери, дали е ова наш член ? ко низ магла се сеќавам имаше некој Пеце од Бт што средуваше фелни https://reklama5.mk/AdDetails?ad=5392769
Некој од Битолчаните имаше пишувано за автоделови во Лерин. Немам никогаш купувано локално. Конкретно ми требаат Hengst и Mann филтри. Во Македонија се 5,000+ денари секаде каде што прашав, во Немачка 35€...@tomaso @vladic3110