Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас ја користам истата на Вурт и можам да ти кажам дека супер брка работа.Ја имам видено во поснабдени железари тука кај мене. За Скопје не би требало да е проблем одма да ја најдеш. Можеш да пробаш директно во Вурт.
Шитаке.
Цитат: Diesel на 24 Јануари 2024, 06:47:58 amЈас ја користам истата на Вурт и можам да ти кажам дека супер брка работа.Ја имам видено во поснабдени железари тука кај мене. За Скопје не би требало да е проблем одма да ја најдеш. Можеш да пробаш директно во Вурт.Си ја користел за намената што ја барам? По дома најдов некој лубрикант од Вурт за општа намена ама не помогна многу.
Еве нешто шо никогаш немаше да претпоставам дека постоело фабрички, има и Флорида со тојотин мотор.@tomica
Цитат: vladic3110 на 27 Јануари 2024, 10:39:00 amЕве нешто шо никогаш немаше да претпоставам дека постоело фабрички, има и Флорида со тојотин мотор.@tomica Да бе, исто и аутоматик има од постарите, со клима има, едно направено со 1.6 Пежо мотор ама му изгубив трага и во Панчево има едно Југо Спорт со 1.3 Абарт мотор така излезено од фабрика, околу 110кс, тоа е во Панчево.