Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: pirat_07 на 26 Март 2022, 00:21:03 amЦитат: loopz на 26 Март 2022, 00:04:35 amДа спуштам задни седишта, а?Не дека многу ќе собере кај мене, ама јебига... може ќе биде "одлучувачки глас" Туку, не ми е јасно до каде треба да се превезат?PieS: неам фејсбук, иначе ќе прашав сам Кавадарци.Па, идемо Кавадарци ондак! Мислам дека имаат некоја група/страна на линкед.ин, ќе им пишам таму.@Simo - Carrier159 Синка, на тебе прв ми текна.Некоја препорака за транспортирање 100+ км, што да постелеме во комби и други крути возила? Имам чувство дека елементиве нема да бидат во кутии, како би постапиле со многу куќишта наеднаш на крута подлога?Кој друг е исто хакер за овие работи, нека пуца. Голема количина од ова сигурно ќе е магнетна глава, би било греота да се случи штета за 1 час транспорт...Т.Е. 2 часа. Првиот во Скопје низ град, па уште еден раат надолу. ))
Цитат: loopz на 26 Март 2022, 00:04:35 amДа спуштам задни седишта, а?Не дека многу ќе собере кај мене, ама јебига... може ќе биде "одлучувачки глас" Туку, не ми е јасно до каде треба да се превезат?PieS: неам фејсбук, иначе ќе прашав сам Кавадарци.
Да спуштам задни седишта, а?Не дека многу ќе собере кај мене, ама јебига... може ќе биде "одлучувачки глас" Туку, не ми е јасно до каде треба да се превезат?PieS: неам фејсбук, иначе ќе прашав сам
Doors impeks Можеби не се најевтини, но се коректни со квалитет на панелите. Плус прават нарачка за вонстандардни панели.Сегментни врати.
Цитат: Mikius на 25 Март 2022, 00:09:13 amDoors impeks Можеби не се најевтини, но се коректни со квалитет на панелите. Плус прават нарачка за вонстандардни панели.Сегментни врати.@Mikius da ne sluchajno znaesh nekoj podatok i za EPS ROLLS kako firma koi se shto se? Rabotat so svajcarski panel Tecsedo go guglav nemozam nesto posebno da najdam podatoci osven na sajtot na firmava vo Svajcarija sto si imaat sertifikati... a cenata e okolu 250 evra razlika
Како се справувате со електрицитет при излез од возило плаќање на патарина и слично?Sent from my iPhone using Tapatalk
Пред да го дигнеш газот од седиште фати се за некој метален дел од колата.