Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MartinAlfista на 11 Јуни 2025, 11:07:27 amДајте препорака на фирми за следниве три домашни проекти:- собни врати со добра звучна изолација (дизајн небитен, секако ќе изберам клот без резби и дизајни), околу 8-10 илјади за комад.- фирма што може да смени само стакла на ПВЦ прозори и врати.- влезни врати со добра звучна изолација.Моја препорака за Милсон, накај Драчево патот се со лолација. Цената е дупло од тоа што имаш зацртано, за таа цена картонски врати во Ројал инвест.
Дајте препорака на фирми за следниве три домашни проекти:- собни врати со добра звучна изолација (дизајн небитен, секако ќе изберам клот без резби и дизајни), околу 8-10 илјади за комад.- фирма што може да смени само стакла на ПВЦ прозори и врати.- влезни врати со добра звучна изолација.
Добро, идеме нагоре со буџет - каде можам да најдам собни врати што барем заптиваат добро кога се затворени, не ми е баш пребитно студио за хипхоп да правам од секоја просторија.
Цитат: MartinAlfista на 13 Јуни 2025, 00:38:02 amДобро, идеме нагоре со буџет - каде можам да најдам собни врати што барем заптиваат добро кога се затворени, не ми е баш пребитно студио за хипхоп да правам од секоја просторија.Имаше еден во маџари, пред млекара. Знам дека одамна продава врати.@osmica8 може повеќе инфо за саламндер. Како се препознава фалц од оригинал? Моите ставија пред 10г, ама уште тогаш ми беше сумљива работата.
Цитат: MartinAlfista на 13 Јуни 2025, 00:38:02 amДобро, идеме нагоре со буџет - каде можам да најдам собни врати што барем заптиваат добро кога се затворени, не ми е баш пребитно студио за хипхоп да правам од секоја просторија.Лесна. Ако сакаш можиме зедно да одиме, ќе избоксуваме попуст.