Автор Тема: Забави...... не трчај низ животот...  (Прочитано 209892 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Одг: Забави...... не трчај низ животот...
« Одговори #420 на: 14 Март 2013, 09:11:53 am »
И Кичево.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #421 на: 14 Март 2013, 09:13:32 am »
Па другото и онака се Македонски Народни Приказни.

Ептен се израдував вчера што ќе настапат заедно. :) Убав говор.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
« Одговори #422 на: 14 Март 2013, 09:40:56 am »
за пари и гз ке дадат ако треба а камо ли за заеднички настап

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #423 на: 14 Март 2013, 10:22:39 am »
Златна Македонија, скоро и да нема невработеност. Фабрики се отвараат секоја недела, постоечките вработуваат уште по 500 луѓе.
Абе да си му благодарен на господ што си се родил тука.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
« Одговори #424 на: 15 Март 2013, 10:06:32 am »
Значи ви се обраќам на кирилица за да ме разберете поубаво, да не биде не разбравме ние ништо. А и другите кои демек се прават дека не разбираат и од старт ќе тргнат да ме оцрнат зошто сум напишал на македонски, сетете се колку убаво зборите македонски на вашите тендерски состаноци и како знаете да напишете 15000 амандмани на македонски, додека го палите народот да се бори за нешто за што одамна извои победа, а вие сте тие кои не го практикувате!!!
Преку кур сте ми сите вие смрдливи гниди од кои веќе 36 години не можам да дишам како човек во своја држава, во свој дом. Да, немам ништо заедничко со вас нереализирани души, патетични суштества кои во немоќност да покажете некое свое лично достигнување си присвојувате туѓи, од Александар па се до Мојсеј! А бе од мудата на Букефал сте бре! Од такви гниди со комплекс на ниска вредност, а имаат зошто да се искомплексирани, цел живот ми смрди во Мојата земја. Па како тоа да не беше доволно, се појавија и други гниди кои се повикуваат на делата на Скендербег јеботе! На мајка Тереза! А бе каква врска имате со такви големи луѓе бре, ни јазикот не ви е ист затоа што слушате Цеца и секаков турбо фолк! Кај и да се свртам, што и да фатам да работам во оваа држава, гниди од сите страни! Нереализирани, љубоморни бубуљици кои израснуваат таму кај што најмалце треба, во раководни функции, жирија и разни важни за овој народ, функции. Преку кур сте ми, и можете да ми се фатите слободно. за сите има место! Знам дека со ова уште повеќе проблеми и затворени врати и поголеми неправди ќе следат. Јасно ми е тоа, и можеби баш тоа сакам. Затоа што вашата смрдеа ме тера да си барам спас и да отворам прозор кон светот. Да раскрстам скроз и да ме оттерате од овде, зошто домот тешко се напушта! Дајте ми со цела снага. Преку кур сте ми со сите фашистички статуси и кампањи и политики…и вие кои за своите промашени животи ги кривите "другите", а посебно вие кои заработувате на закрвавени деца и фамилии! Преку кур сте ми и ви објавувам војна! или вас ќе ве снема, па ние нормалните кои имаме и љубов и живот да ги живееме овие преостанати години во убавини и просперитет како цивилизирани луѓе, или ќе си отидеме сите ние па ќе ве оставиме да си се давите во гомната свои, да се испотепате сите па да се вратиме!
Што кур па јас помислив дека нешто се сменило, и таман таа убава енергија и мир што ги спечалив надвор и дома со мојата љубов, да ја расипам со секакви гниди по жирија, кои ги искажуваат своите фрустрации на мене! Што сум ви јас крив за вашите промашени животи. Не, јас не сум еден од вас! И ви зборам на сите гниди од секоја нација и вероисповест - Да, јас немам ништо заедничко со вас! А имам многу заеднички работи со мнозинството во оваа земја од сите категории и нации и вери што милувате да делите, освен заедничката реа што не труе!
За крај една убава песна за моите луѓе, која ја слушнав сега у кола додека ја издував по автопат затоа што ми се уклучи светло дека се загушил филтерот од смрадот и од сервис ми рекоа одма издувај ја да не настане проблем…фала на полицајците што беа разбрани и ме пуштија…не знам колку песнава има врска со ова, ама морав и јас да се издувам, да не настане проблем. Та преку кур сте ми гниди!

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #425 на: 15 Март 2013, 10:11:00 am »
Ќе ја шиткаш Calibra- та ?  ;D

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Одг: Re: Забави...... не трчај низ животот...
« Одговори #426 на: 15 Март 2013, 10:30:22 am »
Стави барем линк од песната ;D

Отсутен Stratro

• Легенда

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #428 на: 15 Март 2013, 10:41:19 am »
Ќе ја шиткаш Calibra- та ?  ;D

Sekako.
Za 20.000 eur.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
« Одговори #429 на: 15 Март 2013, 11:29:32 am »
Добро, ти 20, Куоре 16, тука сте негде ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #430 на: 15 Март 2013, 11:42:37 am »
Добро, ти 20, Куоре 16, тука сте негде ;D

Toa ti e.. ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #431 на: 15 Март 2013, 12:55:18 pm »
 8)

Тоа се аута, не ова пластикаријава што се продава денес..

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #432 на: 15 Март 2013, 15:43:56 pm »
8)

Тоа се аута, не ова пластикаријава што се продава денес..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #433 на: 15 Март 2013, 18:42:14 pm »

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #434 на: 15 Март 2013, 19:01:50 pm »
Крадам ;D ;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.