Автор Тема: Забави...... не трчај низ животот...  (Прочитано 209860 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Забави...... не трчај низ животот...
« Одговори #330 на: 18 Февруари 2013, 10:45:40 am »
Стефче им го спопика

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
« Одговори #331 на: 23 Февруари 2013, 09:03:51 am »
случајно го прочитав текстот Во спомен и вечна слава на бранителот-херој Игор Николовски, јас не можам да преќутам,на овој блог http://babinidevetini.blogspot.com/2013/02/blog-post.html

ми се јави желбата за соочуство и солидарност.верувам дека и кај другите членови има вакво чуство но сеуште не го искажале.не е тешко,пробајте.

неколку дена никој ништо да не искоментира за новиот потег на владата за нов министер.....едноставно неможев да преќутам.

Навивачката група Фамили, на натпреварот од АБА лигата, што синоќа се одигра во салата „Борис Трајковски во Скопје“ развиорија транспарент на кој пишуваше: За што погинаа македонските синови во 2001-ва? Цело Собрание бел ден да не види!“-објави sportclub.mk.

Според пишувањата на скопските портали, на овој начин навивачите изразиле револт поради назначувањето на Талат Џафери за министер за одбрана.

куоре,стевче им го спопика на сдсм,ама никола ни го спопика на сите македонци.
и сакам да кажам доста со тие поделби по партии и ако си за една партија цел живот да си со неа.кој нуди најдобро за мене и мојата фамилија и општо подобри устови за нив сум,не ми е битно како би се викала партијата.

видете ги бугарите како се изјаснуваат дека несакаат партии...сакаат народно собрание,со листи за избор на луѓе а не партии.
« Последно менување: 23 Февруари 2013, 09:19:20 am maci »
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #332 на: 23 Февруари 2013, 09:17:08 am »
toa sto se slucuva vo bugarija e prekrasno. narodot protiv politickata klasa. ne veruvaat vo politickata klasa. tie se 22 godini edni od najsiromasnite i najkorumpiranite vo evropa.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #333 на: 23 Февруари 2013, 09:19:43 am »
Bugarija ke bide na vrvot za kratko so vakov narod!

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #334 на: 23 Февруари 2013, 11:02:20 am »
случајно го прочитав текстот Во спомен и вечна слава на бранителот-херој Игор Николовски, јас не можам да преќутам,на овој блог http://babinidevetini.blogspot.com/2013/02/blog-post.html

ми се јави желбата за соочуство и солидарност.верувам дека и кај другите членови има вакво чуство но сеуште не го искажале.не е тешко,пробајте.

неколку дена никој ништо да не искоментира за новиот потег на владата за нов министер.....едноставно неможев да преќутам.

Навивачката група Фамили, на натпреварот од АБА лигата, што синоќа се одигра во салата „Борис Трајковски во Скопје“ развиорија транспарент на кој пишуваше: За што погинаа македонските синови во 2001-ва? Цело Собрание бел ден да не види!“-објави sportclub.mk.

Според пишувањата на скопските портали, на овој начин навивачите изразиле револт поради назначувањето на Талат Џафери за министер за одбрана.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

куоре,стевче им го спопика на сдсм,ама никола ни го спопика на сите македонци.
и сакам да кажам доста со тие поделби по партии и ако си за една партија цел живот да си со неа.кој нуди најдобро за мене и мојата фамилија и општо подобри устови за нив сум,не ми е битно како би се викала партијата.

видете ги бугарите како се изјаснуваат дека несакаат партии...сакаат народно собрание,со листи за избор на луѓе а не партии.

Директно се отвараме на непријателот бре. Најдиректно што може. Со ваквиот потег сега цела учк знае за сите македонски воени објекти знае колку парчиња муниција имаме. Е дури сега многу потешко ќе се одбраниме од наредната агресија. А да не зборувам што повеќе од половина питомци се албанци. Ко да албанец ќе се ангажира за македонија. Ма немој да ме јебеш бре!!
Да ставиш командант на терористичка група чија цел е отцепување на територии за министер па треба да си стварно луд.
Тоа е исто како да му дадеш на волкот да ги чува јагнињата или да ставиш педофил во градинка.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #335 на: 23 Февруари 2013, 11:03:59 am »
Јас не го сфатив потегот.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #336 на: 23 Февруари 2013, 11:09:50 am »
Стевче сам себе си го спопика. Без поддршка од опозицијата, тешко дека ќе биде пак карпошоначелник. Loose-Loose ситуација и за него и за опозицијата.

Oh well, си обеќав  сам себеси дека нема да учествувам во вакви и други политички дискусии..
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #337 на: 23 Февруари 2013, 11:27:31 am »
Значи ако нешто ме нервира тоа е дробење политичка слама, не го трујте форумов со политика за бога, ако не ви чини стапот у рака и пред влада, таму тепајте-мавајте, а не овде ќе креваме револуција со постови! Ми се повраќа од нашава политика, зато плис стоп!

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #338 на: 23 Февруари 2013, 11:31:44 am »
И јас се сложувам дека политика не ни треба. Политика е кога се зборува за партии за ДМПНЕ, СДСМ и тоа не ни треба. Но МАКЕДОНШТИНА ни треба. Бидејќи сме ептен ептен дефицитарни на форумов со неа.

Отсутен maci

• Редовен
« Одговори #339 на: 23 Февруари 2013, 11:35:52 am »
Значи ако нешто ме нервира тоа е дробење политичка слама, не го трујте форумов со политика за бога, ако не ви чини стапот у рака и пред влада, таму тепајте-мавајте, а не овде ќе креваме револуција со постови! Ми се повраќа од нашава политика, зато плис стоп!

види ова што го викаш е ок,но како единки никој неможе да отиде пред влада и да протестира.затоа не ти е баш паметна идејава...отидете пред влада и мавајте.
немаме национална свест.јас тоа пробувам да го разбудам кај другите.
претходните кој беа со политички муабети беа затворени.
па добро бе може една тема(па макар и политичка) па секој да си пише свое мислење.ако не ти се чита=пишува во темава имаш многу други.јас во некој теми не читам ни пишувам за кој не ми се свиѓаат.фала

во право е кими,дополнив...и не збориме за политика,него збориме за македонската национална свест,да се бунтува и да ги бара своите права во својата држава.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #340 на: 23 Февруари 2013, 11:42:42 am »
Има политички форуми, дебатни емасии, национални (нациналистички)  телевизии, кои се место за вакви работи!

Овде е место за забава,виртуелно  дружење, размена на мислења и стекнување на знаење и искутва од областа на автомобилизмот!

Будење на националното чувство, на друго место ве молам!

Отсутен maci

• Редовен
« Одговори #341 на: 23 Февруари 2013, 11:46:07 am »
ок,се слагам со тебе.
тогаш предложи нека се избришат сите офф топик теми.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #342 на: 23 Февруари 2013, 11:46:29 am »
Може и тука, ако си направиме наш македонски автомобил ;D Веројатно погонуван од гра` ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #343 на: 23 Февруари 2013, 11:49:35 am »
ок,се слагам со тебе.

Нема потреба, беше убаво кажано што че се толерира а што не повеќе на форум! Некна не караше класниот, сами си ја копаме дупката со вакви дискусии, нема потреба! Има поубави работи во животот од Бранко и Љупчо. анмоГ ад тадај и атацјавд!

Отсутен maci

• Редовен
« Одговори #344 на: 23 Февруари 2013, 11:51:22 am »
ок,се слагам со тебе.

Нема потреба, беше убаво кажано што че се толерира а што не повеќе на форум! Некна не караше класниот, сами си ја копаме дупката со вакви дискусии, нема потреба! Има поубави работи во животот од Бранко и Љупчо. анмоГ ад тадај и атацјавд!

никој не ги спомна погоре споменатите.
пак мешаш политика,ние збориме за македонска национална свест.
ако има забрана за ова тема а која јас ја немам прочитано ,слободно кажи.
форд фиеста 1,4 тдци