Автор Тема: Забави...... не трчај низ животот...  (Прочитано 181873 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Забави...... не трчај низ животот...
« Одговори #165 на: 01 Февруари 2013, 14:19:03 pm »
Нека се смеат колку сакаат. Тие се тие кои ја избришаа македонија од светската мапа а сега велат:

„То је пројекат који заправо Македонију, Скопље и Македонце покушава национално да дефинише све у духу балканског лудила новоформираних нација. Тако, Македонци су заправо антички народ са богатом културом и историјом. Не желим да кажем да Македонци немају културу, ал' мало је претерано рећи да сеже од антике. Додуше, и Срби су народ најстарији, шатро.“

Тука престанав да читам зошто сфатив дека остатокот од текстот ќе служи за исмевање.

ЕДИТ: го дочитав како и да е, чисто од љубопитност. Но како и да е во глобала се сложувам со ставот на авторот.

Среќа има некој ко фалангитис, полуипсрани мозоци, па се радуваат.

Куоре, зошто ме спомнуваш мене во таков контекст? Со што тоа е мојот мозок полуиспран? Окулу што се радувам јас?
Или објасни па да ти покажам каде грешиш или повлечи си ги зборовите зошто не ценам кога некој ми лепи етикета ЈАВНО а притоа поима нема во врска со мене.

Држи си сега став, не ретерирај.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #166 на: 01 Февруари 2013, 14:21:33 pm »
Нека се смеат колку сакаат. Тие се тие кои ја избришаа македонија од светската мапа а сега велат:

„То је пројекат који заправо Македонију, Скопље и Македонце покушава национално да дефинише све у духу балканског лудила новоформираних нација. Тако, Македонци су заправо антички народ са богатом културом и историјом. Не желим да кажем да Македонци немају културу, ал' мало је претерано рећи да сеже од антике. Додуше, и Срби су народ најстарији, шатро.“

Тука престанав да читам зошто сфатив дека остатокот од текстот ќе служи за исмевање.

ЕДИТ: го дочитав како и да е, чисто од љубопитност. Но како и да е во глобала се сложувам со ставот на авторот.

Среќа има некој ко фалангитис, полуипсрани мозоци, па се радуваат.

Куоре, зошто ме спомнуваш мене во таков контекст? Со што тоа е мојот мозок полуиспран? Окулу што се радувам јас?
Или објасни па да ти покажам каде грешиш или повлечи си ги зборовите зошто не ценам кога некој ми лепи етикета ЈАВНО а притоа поима нема во врска со мене.

Држи си сега став, не ретерирај.

Што, немаш храброст да прашаш да ти разјаснам? Te интересира или сакаш само да ме мочаш од ќерамиди?

@ Deni: Видиш, Ситимол се сруши во самата градба и без земјотрес. Сигурно и овие ќе се испорушат една по една.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #167 на: 01 Февруари 2013, 14:30:56 pm »
Се мислам кога да го пукнам земјотресот. Само чекам да довршат 2014та и рокам 7.1 по Рихтер.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #168 на: 01 Февруари 2013, 14:37:45 pm »
Me интересира зашто десното око ти е ко позатворено ?

:D ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #169 на: 01 Февруари 2013, 18:59:36 pm »
Србите и ден денес не е***аат, исто како и сите останати комшии, со таа разлика што овие првиве ни се претставуваат ко „браќа“.

... Господе, чувај ме од пријателите, од непријателите сам ќе се чувам...

Прво ај среќна годишнина на форумов :)
„... Господе, чувај ме од пријателите, од непријателите сам ќе се чувам...“ , by Горан Михајловски ? ;)
Многу омраза кон „браќава“ ... „допринос-придонес; чвор - јазол“ ... Нешто лично, или ???
Ама „тешеќур“ може, ах пусто османлиско... кај им текна на „браќава“ да ги избркаат - сеа ќе си имавме хареми и ќе возевме Тофаш Доган :D
Пази, gOJDO ако го прочита ова пак ќе ти паркира пред влезот на куќата ;D
Не успеав да го најдам постот кај што си претставен, а ни твоето возило у гаража..., ама претпоставувам дека имаш прекрасно работно место (у државна администрација, ваљда) - пошто само од 8 - 16 си активен  ::) Дома жената тепа по бубрези, јасно ми е - не бадијала патам ја од кичмата, ова од искуство  :P
Се сезам, не сфаќај ништо лично - случајно пребарувајќи го форумов ми западнаа некои твои постови у око. Се гледаме на пивце на некој собир, поздрав!

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #170 на: 01 Февруари 2013, 20:31:07 pm »
Таман ќе одберам некој наслов за тема,ќе се спукате и класниов ќе ја затвори.Аман, дефицитарни се насловиве и размислувам да ги заштитам како интелектуална сопственост... ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #171 на: 01 Февруари 2013, 20:34:28 pm »
Хахаха не бе какво спукуање, таман работа - ние само си разменуваме мислења - па нели имаме ПРАВО на слобода на уверение, совест и религија, како и право на изразување, слобода и сигурност - мислам измеѓу осталог :)

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #172 на: 01 Февруари 2013, 22:07:33 pm »
Објасни му на класниов, тој ги затвара... ;D

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
« Одговори #173 на: 01 Февруари 2013, 22:38:19 pm »
И ми го брише постот со мојот конечен одговор околу цифрата :D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #174 на: 01 Февруари 2013, 22:42:11 pm »
Јас го избришав :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30069
    • CARclub.mk
« Одговори #175 на: 01 Февруари 2013, 22:44:36 pm »
Оваа тема не сум ја чепнал, нит затворил. :)

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
« Одговори #176 на: 01 Февруари 2013, 22:47:18 pm »
Повторувај по мене!!

Јас.. НулаСигнал ... се колнам дека темата „Забави ... не трчај низ животот“ нема да ја чепнам ни затворам се додека не снема меморија на серверот. ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #177 на: 01 Февруари 2013, 23:12:27 pm »
LoL
Интересно ми помина вечерва во читање... :)
Сва среќа Лука порано заспа, инаку ке ми промакнеше :)
Све е бизарно на светов...
Почнувајќи од излагање од дома со термо чаша полна со кафе, демек многу страшни бизнисмени и бизнисменки по државава, немаат време ни кафе дома да се напијат, па шетаат со тоа лименките по улица небаре избркани...
Немаш  време за себе, немаш ни за пријателите. Штом немаш време за себе, ти си за лечење...
АЈ здраво...
Ах ова турско-шпанскиве сапуници што направија...
Залтна шлајка, кожинка на десна рака и картал, може и актуелна порцуланка... Ти се изнамокрам у мобилни и технологии...А бе дигитрон со корен и % беше хит да имаш а не ССД, и7-ца, ХРЅ итн итн...
ММЕ, кој прв почна...
:)
И на крај Грците ни биле криви, па бугарите па србите како шлаг..
Не ги го гледаме нашиот двор, али за комшискиот се знаеме :)
И ни си смееле...
Мислам дека не треба, а и дека триумфалната капија ни е мала...Требаше како онаа у Париз да направиме, пошто Гујо и Наполеон го поеба, и тоа како брава...
Никој до сега не триумфирал во историјата на светот како него...Ред беше и кај нас да има капија.
Е свака час :)

п.с. Него стварно сега ми се појави дилема...Ние сме со потекло од старите словени или од античките македонци???WTF?
Кои и од кај сме уствари???
Јас сум стварно збунет...
Кирил и Методиј? Александар, Филип???
Молим...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #178 на: 01 Февруари 2013, 23:22:28 pm »
Дедо ми викал дека е директен потомок на Александар. Морало некој да биде, па зашто не он ;D

Иначе не сум заприметил шетање кај нас со термоси, ептен амерички филм е тоа. Замисли шетаат со термоси, а седат на кафе пауза повеќе од саат во кафич :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #179 на: 01 Февруари 2013, 23:25:46 pm »
Морам да сликам изгледа...Од дома до работа имам 2,5 км, со тоа што во 7.15 наутро па сигурно тројца или три девојки гледам со термос чаши како излегуваат од двор и пијат, што и да е...Кафе...
:)
Некад ми доаѓа да земам да си брцнам два прста у уста и со сила да се исповратам и тоа од гладен желудник :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.