Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кои и да си ги земал ќе биле подобри од нокианот. Испратено од мојот прекрасен мобилен користејќи Тапаток
Цитат: Lhasa Green на 03 Февруари 2018, 14:35:08 pmDenes farbanje na branicite.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)U megjuvreme kolata ja vrativme od komora, haubata i krilata se ostaveni da sushat.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ne deka e moja, ama pretendira da bide edna od najubavite trojki vo Makedonija. Sent from my iPhone using TapatalkСупер изгледаКај кој у стопанството ја фарбаше?Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk
Denes farbanje na branicite.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)U megjuvreme kolata ja vrativme od komora, haubata i krilata se ostaveni da sushat.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ne deka e moja, ama pretendira da bide edna od najubavite trojki vo Makedonija. Sent from my iPhone using Tapatalk
И едно кратко видео од првото палење (читај второ, првото палење не го снимавме па за второ позиравме )https://www.youtube.com/watch?v=ETteTHHlYWI