Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не барам многу уште 3 пати по толку да помини без дефек сериозен Во овие километри променето едно грло на карбуратор и 2 пати на кочницата шо стои едно курало шо служи за да свети штопот ко ќе кочиш,и то 2 Пат на истата задна (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Цитат: vladimir_ на 15 Јули 2020, 11:57:39 amНе барам многу уште 3 пати по толку да помини без дефек сериозен Во овие километри променето едно грло на карбуратор и 2 пати на кочницата шо стои едно курало шо служи за да свети штопот ко ќе кочиш,и то 2 Пат на истата задна (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my PRA-LX1 using TapatalkИ да се случи нешто, тука се опциите за да стане уште подобро, многу подобро! Така да не само што нема простор за грижи, туку напротив само позитивни работи.
Цитат: vladimir_ на 15 Јули 2020, 11:57:39 amНе барам многу уште 3 пати по толку да помини без дефек сериозен Во овие километри променето едно грло на карбуратор и 2 пати на кочницата шо стои едно курало шо служи за да свети штопот ко ќе кочиш,и то 2 Пат на истата задна (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my PRA-LX1 using TapatalkФабричка маана им се сензорите за палење, јас на двете кочници во гарантен рок ги сменив, со километри сме тука, кај мене 6900км.Не се мисли стави ауспух, ама не Џианели, има многу подобри во комбинација со полесни ролни, на старт ќе осетиш гоолема разлика.
Цитат: Deni на 15 Јули 2020, 14:04:40 pmЦитат: vladimir_ на 15 Јули 2020, 11:57:39 amНе барам многу уште 3 пати по толку да помини без дефек сериозен Во овие километри променето едно грло на карбуратор и 2 пати на кочницата шо стои едно курало шо служи за да свети штопот ко ќе кочиш,и то 2 Пат на истата задна (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my PRA-LX1 using TapatalkИ да се случи нешто, тука се опциите за да стане уште подобро, многу подобро! Така да не само што нема простор за грижи, туку напротив само позитивни работи.Искрено мн пати сум се помислил барем за гианели ауспух, ама ко ќе ми текни дека ќе брчи многу а имам 31г..... Си велам не ме личи Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Цитат: vladimir_ на 15 Јули 2020, 14:47:31 pmЦитат: Deni на 15 Јули 2020, 14:04:40 pmЦитат: vladimir_ на 15 Јули 2020, 11:57:39 amНе барам многу уште 3 пати по толку да помини без дефек сериозен Во овие километри променето едно грло на карбуратор и 2 пати на кочницата шо стои едно курало шо служи за да свети штопот ко ќе кочиш,и то 2 Пат на истата задна (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my PRA-LX1 using TapatalkИ да се случи нешто, тука се опциите за да стане уште подобро, многу подобро! Така да не само што нема простор за грижи, туку напротив само позитивни работи.Искрено мн пати сум се помислил барем за гианели ауспух, ама ко ќе ми текни дека ќе брчи многу а имам 31г..... Си велам не ме личи Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk70цц здравје кога ќе дојде ред.
Слаб сум со километри кај мене е 2015г. Јасуни ако не се лажам мислам дека се ×2 во цена од гианели Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
500cc 2т 200кс.На 2:43 при излез од кривината се забележува разликата.