Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Баш така, сеуште се верува во мит наречен „како сакаш, само иживувај се на колата наместо да одиш на мајстор“.... и уште доооолго ќе те служи. Ќе се подмлади ами.
Moze ima nekoj ventil otideno ako e do nego ne e strasno vo sekoj slucaj trgni si minimum 100ce ama sve se pravi taka da nemu se sekiraj.I jas Nubirata koga ja imav skopje-patarina petrovec ja brkav kolku idese da ja produvam a nisto ne i bese vikam cisto da se izduva. Zastanav na patarina da platam koga u ler kako na 3 klipa rabotese. Se pribrav doma otvorivme motor imase dali 1 ili 2 ventila samo po ivicite potkinati ama jbg novi ventili, dihtunzi, rabotna raka.
Уште еднаш се покажа полезонста на италијанскиот тјунинг. Наместо дефектот да те изненади некаде на 500км од дома, сам си го предизвикуваш во контролирани услови
Значи пред одмор итаљански тунинг да праиме
Така ми рече, вика ако се прави моторот, околу 1000 евра би коштало се, 4 клипа, карики, нешто бушење спомна. Клиповите биле 150 евра еден рече.Викате се прави тоа а?