Автор Тема: Golden car care by Naser.keramicka zastita  (Прочитано 25038 пати)

Отсутен naser

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 145
Одг: Golden car care by Naser.keramicka zastita
« Одговори #30 на: 13 Јануари 2017, 23:03:07 pm »
Vi blagodaram na site.@Deni @Igor @tjolie
Poliranjeto go pravevme zaedno so Kolegata vo koe e koristeno dosta preskapi producti.(normalno za nas)za niv ne.Ceramickata zastita ja pravev jas so Ceramic Pro Light i Ceramic Pro 9H i SF
« Последно менување: 13 Јануари 2017, 23:26:58 pm naser »

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
« Одговори #31 на: 13 Јануари 2017, 23:06:29 pm »
Насер, не пишувај едно по друго постови. Користи ја опцијата „измени“ и надополни го последниот твој пост, наместо да пишуваш едно по друго пораки.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен naser

• Јуниор
  • **
« Одговори #32 на: 16 Јануари 2017, 15:25:10 pm »
Poliranje i ceramicka zastita SarveFace-SF

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
« Одговори #33 на: 16 Јануари 2017, 15:53:11 pm »
Ме интересира, кога се става керамичка заштита, дали секогаш прво се полира или само од потреба?

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3868
« Одговори #34 на: 16 Јануари 2017, 15:58:26 pm »
Osven ako ne e togas izlezena od farbanje, ama i togas pretpostavuvam treba da se pripremi da se odmasti nekako :)

Отсутен naser

• Јуниор
  • **
« Одговори #35 на: 16 Јануари 2017, 16:48:47 pm »
Ме интересира, кога се става керамичка заштита, дали секогаш прво се полира или само од потреба?
Nema veze dali e stara ili nova.bez dase polira bilo kakvo vozilo mora dase polira vo nekolku cekori.dase odmasti i dase stavi ceramicka zastita.taka e praviloto.ako ne se polira da se stavi e pogresno

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
« Одговори #36 на: 16 Јануари 2017, 17:04:39 pm »
Pa bogami darko bas tuka imase staveno sliki od novata elantra sto bese izlozena vo citi mol bese lom i spored mene bea potrebni two step polish za da se sredi voopsto a za stavanje keramika ima plus uste nekolku raboti sto treba da se napravat pred da se stavi keramika

Отсутен naser

• Јуниор
  • **
« Одговори #37 на: 16 Јануари 2017, 17:30:01 pm »
Eve 0.km koja se pravese so ceramicka zastita

Отсутен naser

• Јуниор
  • **
« Одговори #38 на: 16 Јануари 2017, 20:12:57 pm »
Sledniot za poliranje i ceramicka zastita

Отсутен naser

• Јуниор
  • **
« Одговори #39 на: 16 Јануари 2017, 20:33:03 pm »

Отсутен tjolie

• Редовен
« Одговори #40 на: 16 Јануари 2017, 20:39:36 pm »
Пријателски совет, мислам дека не си човек што си седел по форуми или пак си бил на некој(без навреда), ама мислам дека не ти се јасни правилата. Сакам да кажам, се убаво, сакаш да си апдејтуваш сликата, НО не е дозволено да ставаш слики нонстоп, или поточно пост-под-пост. Што е под-под-пост? Пост-под-пост е како што ти направи сега. Стави 3 слики едно под друго во различни постови. Ова јас што го пишам ти е еден пост, без разлика колку ке е долг или колку слики ке има, се додека некој друг не пише под овој пост, јас не смеам да пишам пак, се надевам ме разбра. Затоа и ти напиша Симо погоре да ја користеш опцијата “Измени“ каде ја имаш на секој свој пост десно најгоре. Поздрав и се најдобро мајсторче

Отсутен naser

• Јуниор
  • **
« Одговори #41 на: 16 Јануари 2017, 20:50:06 pm »
Пријателски совет, мислам дека не си човек што си седел по форуми или пак си бил на некој(без навреда), ама мислам дека не ти се јасни правилата. Сакам да кажам, се убаво, сакаш да си апдејтуваш сликата, НО не е дозволено да ставаш слики нонстоп, или поточно пост-под-пост. Што е под-под-пост? Пост-под-пост е како што ти направи сега. Стави 3 слики едно под друго во различни постови. Ова јас што го пишам ти е еден пост, без разлика колку ке е долг или колку слики ке има, се додека некој друг не пише под овој пост, јас не смеам да пишам пак, се надевам ме разбра. Затоа и ти напиша Симо погоре да ја користеш опцијата “Измени“ каде ја имаш на секој свој пост десно најгоре. Поздрав и се најдобро
Nese nerviraj be batka.se kese sredi

Отсутен tjolie

• Редовен
« Одговори #42 на: 16 Јануари 2017, 20:55:27 pm »
Воопшто не се нервирам јас, само пријателски ти кажав кои се правилата, пошто и претходно те опоменија па можеби не си разбрал, мене воопшто не ми смета.

Отсутен naser

• Јуниор
  • **
« Одговори #43 на: 16 Јануари 2017, 21:14:21 pm »
Воопшто не се нервирам јас, само пријателски ти кажав кои се правилата, пошто и претходно те опоменија па можеби не си разбрал, мене воопшто не ми смета.
Koga ke odrzam Skopje predavanje  na nivo na cela Makedonija keste site pokaneti.koj sum i so sum.Da nese falam odnapred.Na prezentacijata kese zapoznaeme site.vaka ke objavam uste nekoje vreme sliki.i ako treba ke objasnam.nekoi raboti okolu poliranje i keramicka zastita.pozdrav

Отсутен tjolie

• Редовен
« Одговори #44 на: 16 Јануари 2017, 21:21:32 pm »
Па мене тоа ме интересира. Јас сакам да ставам керамичка заштита на мојата кола, сеуште не знам кој вид ке ставам и прашам по темите, ама ти со оној другиот од прилеп си ги мерите на кој е поголем, едноставно кажете што нудете и оставете муштериите да ве фалат. Не сум од Скопје, ама не ми е проблем каде и да е во Македонија, само да е професионално и да не е само на муабет работата, туку на дело.