Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
auuuuuuu roki so ti e crn noktot na nogata, mora od asfaltot da e ili si promasil so kopacot koga ti vikav patiki da si stais
Цитат: NUME на 05 Септември 2011, 15:16:23 pmauuuuuuu roki so ti e crn noktot na nogata, mora od asfaltot da e ili si promasil so kopacot koga ti vikav patiki da si stais Да не биде, како оној клипот, сам себе го убил Море... а ја коа нагазнав на шајка во папучи и тоа во канал, на една панелка не знаеш дали да се смееш, или да плачеш )))
ccc...ovoj Enes za ... ke se fati ako treba samo nesto da iskontrira, a cico? po koja slucajnost se badzanaci so Joceta...
Јас вакви земав и до сега добро ме служатhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-CHINESE-DOOR-HANDLE-GOLF-JETTA-SCIROCCO-FOX-MK1-MK2-/380365511558?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item588f8d1b86
Цитат: Ogi88 на 05 Септември 2011, 16:42:32 pmЈас вакви земав и до сега добро ме служатhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-CHINESE-DOOR-HANDLE-GOLF-JETTA-SCIROCCO-FOX-MK1-MK2-/380365511558?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item588f8d1b86ubavo izgledaat megutoa jas ne veruvam vo kineskava roba i malku sum skeptik za vakvi raboti. Kako i da ne krijam deka gi imav i niv na pamet edno vreme
Цитат: google на 05 Септември 2011, 17:21:00 pmccc...ovoj Enes za ... ke se fati ako treba samo nesto da iskontrira, a cico? po koja slucajnost se badzanaci so Joceta...A be koga gi postaviv slikite go zabelezav momentot i mi tekna deka nekoj ke se fati za toa ama ne ocekuvav deka toa ke bide NUME
Цитат: RikiRulz на 05 Септември 2011, 17:04:01 pmЦитат: NUME на 05 Септември 2011, 15:16:23 pmauuuuuuu roki so ti e crn noktot na nogata, mora od asfaltot da e ili si promasil so kopacot koga ti vikav patiki da si stais Да не биде, како оној клипот, сам себе го убил Море... а ја коа нагазнав на шајка во папучи и тоа во канал, на една панелка не знаеш дали да се смееш, или да плачеш )))Znam kako e veruvaj mi, i mene ova mi e od povreda na rabotno mesto
Се зимаат Али работно место не е кога дома си работиш
Цитат: Banzai на 07 Септември 2011, 13:46:29 pmСе зимаат Али работно место не е кога дома си работиш Па тоа викам, мислам се разбравме со 2ф4ј