Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
imame za prodazba 4 novi amortizeri og golf 5 30 edition samo sto e kupena kolata se izvadeni oti se stavaa sportski auspuh od grana do nazat balanstrangli i drugi delovi novi se so garancija
Може да те прашам нешто, да ги имаш на пример сега сите потребни делови за колава што ти се потребни (мислам на нарачките да ти се сите пред тебе што треба да ти стигнат) и да ја фатиш турбо колава со работа, за колку отприлика би ја завршил?
Цитат: chlink на 26 Февруари 2011, 15:24:23 pmМоже да те прашам нешто, да ги имаш на пример сега сите потребни делови за колава што ти се потребни (мислам на нарачките да ти се сите пред тебе што треба да ти стигнат) и да ја фатиш турбо колава со работа, за колку отприлика би ја завршил?Da gi imam site delovi na kup i da imam malku poveke slobodno vreme da rabotam na kolata negde 7 mi mesec bi bila gotova
Браво друже за твојата посветеност...алал да ти сварно си нешто посебно!! Едвај чекам да го видам завршено голфчево )) поздрав
Цитат: 2fast4you на 26 Февруари 2011, 20:23:25 pmЦитат: chlink на 26 Февруари 2011, 15:24:23 pmМоже да те прашам нешто, да ги имаш на пример сега сите потребни делови за колава што ти се потребни (мислам на нарачките да ти се сите пред тебе што треба да ти стигнат) и да ја фатиш турбо колава со работа, за колку отприлика би ја завршил?Da gi imam site delovi na kup i da imam malku poveke slobodno vreme da rabotam na kolata negde 7 mi mesec bi bila gotovaЧуден човек си ти (во позитивна смисла) Има луѓе со големо знаење и со скоро сите потребни работи па воопшто не би се нафатиле да прават вакви работи а кога би се нафатиле со цел тим даваат прогноза од 1 до 2 години. Секоја чес,т со лиги надвор од уста го следам твојов проект а се надевам и некој наредни.
Druze a bojata planiras da ostane istata ( crna ) ili planiras da ja prefarbas vo nekoja perla... ili mozebi plava subaru?? bidejki mislam deka i drugite reli golfovi sto se tuka se crni