Автор Тема: Golf Rallye  (Прочитано 314703 пати)

Отсутен igor-ruka

• Почетник
  • *
  • Пораки: 2
Одг: Golf Rallye
« Одговори #105 на: 23 Февруари 2011, 22:06:31 pm »
imame za prodazba 4 novi amortizeri og golf 5 30 edition samo sto e kupena kolata se izvadeni oti se stavaa sportski auspuh od grana do nazat balanstrangli i drugi delovi novi se so garancija

Отсутен 2fast4you

• Редовен
  • Пораки: 1797
  • Some drive to work ... I work to drive!!!
« Одговори #106 на: 23 Февруари 2011, 22:48:14 pm »
imame za prodazba 4 novi amortizeri og golf 5 30 edition samo sto e kupena kolata se izvadeni oti se stavaa sportski auspuh od grana do nazat balanstrangli i drugi delovi novi se so garancija
Fala ama ako go pratis pazlivo dosegasniot tek na mojot proekt bi trebalo da uvidis deka mene ne mi e potrebno nisto od tie delovi. Pozz

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
« Одговори #107 на: 24 Февруари 2011, 02:16:03 am »
2fast4you no comment za tvojava rabota alal da ti e prodolzi taka majstore

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
« Одговори #108 на: 25 Февруари 2011, 12:09:22 pm »
Зачистено. :)

Поздрав

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #109 на: 25 Февруари 2011, 22:54:48 pm »
 :)
« Последно менување: 06 Декември 2013, 17:05:08 pm 2fast4you »

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #110 на: 26 Февруари 2011, 15:24:23 pm »
Може да те прашам нешто, да ги имаш на пример сега сите потребни делови за колава што ти се потребни (мислам на нарачките да ти се сите пред тебе што треба да ти стигнат) и да ја фатиш турбо колава со работа, за колку отприлика би ја завршил?

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #111 на: 26 Февруари 2011, 20:23:25 pm »
Може да те прашам нешто, да ги имаш на пример сега сите потребни делови за колава што ти се потребни (мислам на нарачките да ти се сите пред тебе што треба да ти стигнат) и да ја фатиш турбо колава со работа, за колку отприлика би ја завршил?
Da gi imam site delovi na kup i da imam malku poveke slobodno vreme da rabotam na kolata negde 7 mi mesec bi bila gotova

DayWalker

• Гостин
« Одговори #112 на: 26 Февруари 2011, 20:26:01 pm »
Браво друже за твојата посветеност...алал да ти сварно си нешто посебно!! Едвај чекам да го видам завршено голфчево :))) поздрав :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #113 на: 26 Февруари 2011, 20:34:50 pm »
Da gi imam site delovi na kup i da imam malku poveke slobodno vreme da rabotam na kolata negde 7 mi mesec bi bila gotova

Чуден човек си ти (во позитивна смисла) Има луѓе со големо знаење и со скоро сите потребни работи па воопшто не би се нафатиле да прават вакви работи а кога би се нафатиле со цел тим даваат прогноза од 1 до 2 години. Секоја чес,т со лиги надвор од уста го следам твојов проект а се надевам и некој наредни.

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #114 на: 26 Февруари 2011, 20:40:02 pm »
Браво друже за твојата посветеност...алал да ти сварно си нешто посебно!! Едвај чекам да го видам завршено голфчево :))) поздрав :)
Da ti kazam iskreno i jas edvaj cekam da go povozam onaka zverski da vidam na sto toa sum rabotel celo ova vreme ;D

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #115 на: 26 Февруари 2011, 20:44:49 pm »

Чуден човек си ти (во позитивна смисла) Има луѓе со големо знаење и со скоро сите потребни работи па воопшто не би се нафатиле да прават вакви работи а кога би се нафатиле со цел тим даваат прогноза од 1 до 2 години. Секоја чес,т со лиги надвор од уста го следам твојов проект а се надевам и некој наредни.
Druze ne za dzabe kazale starite merakot e strasna rabota. Eve ti eden slucaj mojot ;D
Pored golfcevo i zena mi ja zaboravam i normalno mi zamera megutoa znae i ona sto e merak pa mi popusta malce ama vo sekoj slucaj gledam da ne preteram.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #116 на: 27 Февруари 2011, 20:03:54 pm »
Druze a bojata planiras da ostane istata ( crna ) ili planiras da ja prefarbas vo nekoja perla... ili mozebi plava subaru?? bidejki mislam deka i drugite reli golfovi sto se tuka se crni

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #117 на: 27 Февруари 2011, 20:22:41 pm »
Druze a bojata planiras da ostane istata ( crna ) ili planiras da ja prefarbas vo nekoja perla... ili mozebi plava subaru?? bidejki mislam deka i drugite reli golfovi sto se tuka se crni
Vo globala razmisluvam pomegu zar crvena, lamborgini zolta i nekoja niansa na plava megutoa nisto ne e sigurno

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #118 на: 27 Февруари 2011, 20:31:23 pm »
Ja bi za zolta ramburgini... epten mislam ke mu stoi :) ili plavo subaru... :) polesno ke bide za raspoznavanje ili na muabet koa ke bide znaes :) zoltiot golf :) a znaes i sam deka retki se zolti golfovi :)

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #119 на: 27 Февруари 2011, 20:38:08 pm »
hahaha ej ej mojot e zolt pa da ne ima posle zabuni :D :D

ako me prasuas mene samo zolta definitivno najdobra boja za trkacka kola  :P