Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
јас имам привилегија да гледам LIVE како се прави
Цитат: Katanga на 18 Февруари 2011, 10:03:52 amјас имам привилегија да гледам LIVE како се прави се надевам и ја некад ќе ја имам таа привилегија
Цитат: S16 на 18 Февруари 2011, 10:18:50 amЦитат: Katanga на 18 Февруари 2011, 10:03:52 amјас имам привилегија да гледам LIVE како се прави се надевам и ја некад ќе ја имам таа привилегија Ke bide i toa ke se dogovorime
naj pametno sledniot sobir kaj 2fast4you vo garaza )))))))
Цитат: Blaze ITR на 18 Февруари 2011, 14:59:13 pmnaj pametno sledniot sobir kaj 2fast4you vo garaza )))))))pa da ti kazam malku pomala e od parkingot na PSS
Ja ke go stavam bliznaceto karti da naplaka.... da ima posle sokce da pieme ))
Цитат: RikiRulz на 18 Февруари 2011, 16:18:35 pmJa ke go stavam bliznaceto karti da naplaka.... da ima posle sokce da pieme ))ti si be riki prica za sebe
Deneska konecno go zavrsiv zadniot trap i licno sum fasciniran kako izleze ( od tehnicki aspekt ) eve nekolku sliki :(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Istotaka gi odnesov i drzacite za zadniot trap na poniklovanje (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)