Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас и казан може да се дружиме... Со татко ми се карав за carclub.mk налепницата.. Но јас сум победникот Не дај боже да го натерам да лепам карбон.... Единствено нешто за што не се противи се паркинг сензори.. Но да ги монтирам откако ке положам и евентуално нов катализатор што ке го направи голфот еуро 4....Он топикЈове топ испаднал карбонот. Кај тебе тој дел има повеќе место за лепење. Кај мене има автоматска клима и само рабовите би се лепеле и нема да изгледа баш убаво...
Joве нема гајле со татко му... Лошо е, коа родителите не пратат, мода/тренд... и не се заинтересирани... да ја негуваат колата, туку само пали и вози...
Цитат: RikiRulz на 15 Јануари 2012, 03:52:16 amJoве нема гајле со татко му... Лошо е, коа родителите не пратат, мода/тренд... и не се заинтересирани... да ја негуваат колата, туку само пали и вози... Точно. Затоа по мој памет ние Алфа возиме.
Како ми фали Кичевскиот регион Јове не си свесен BTW: Добро му стојан бандашите позади.
леле шо убо ке стојат едни 17ки убав контраст ке имаш еј .. не си свесен
Идила, овде само скариче и винце.