Фала на сите, да си возите и вие тоа што ви е мерак.
@zlatkoa, Deni, Allexxander - Секако дека планот е пристојно спуштање од околу 3цм, никако патосирање, сепак треба и да се вози не само да се слика
@gOJDO - Роден сум и израснат во Чаир, тазе комшија сум ти т.е. Карпошоец.
@Ipkisija - значи ме знаеш мене и моите дела... скроз!
@tomaso - знаеш дека сум убо дете, од фамилија... немало потреба од потресување
@dame - да од кај тебе е тоа "најубавиот", а воедно и мала провокација до прецедателот на управниот одбор на КК
@DENDE - се се слуќува кај нас, а живеам на само 500 метри од полицкиска станица. Пред неколку месеци во два наврати ни ги сечеа гумите на паркинг, а пред 2-3 недели. алкохолизирана будала, комшија од зградата пред нас, искши ретровизори на 14 коли на паркинг!!! Го собра полиција и додека ние даваме изјави во станица, он веќе беше пуштен! Карпош 1 фак јеа!!!
@osmica8 - дај тоа гаражата, јас барав у тој реон, али све некои ненормални цени или па далеку ми беа.
@Allexander - епа немам гаража, ама еве, осмица ке ја даде неговата.
@MuabetotZaLED - дилемата беше дали да ставам бандафче или ксенон, тука некаде беа со цена, ама типот со ножот пресече (буквално!), па морав да земам гуми и кога веќе земам гуми, земав барем и бандаж. За позади, ако начекам некоја добра понуда, може да се направи и тоа, али годинава сосе спуштање, инвестицијата во голфот ке биде околу 2000 евра, што не е малце, така да треба ептен да биде добра понудата за задните лед светла.