Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Zile на 09 Декември 2022, 05:42:33 amСи носам и јас, но ми падна чудно кога беше фамата околу пп апаратите требаат па не требаат, нели го укинаа законот. Колку што се сеќавам остана да важи само за такси возила од групата на патнички возила.Сервисиран е со ливче?
Си носам и јас, но ми падна чудно кога беше фамата околу пп апаратите требаат па не требаат, нели го укинаа законот. Колку што се сеќавам остана да важи само за такси возила од групата на патнички возила.
Шие ми га џуро е сервисирањето пари да земаат само, нема шо да се сервисира прашина под притисок сем ако не си го искористил. Пред некоја година ќе се кренев во воздух со бренер на бензин, го изгасив со ПП од пред 70та и уште има внатре за уше една беља
Од каде ги набавувате ПП апаратите, и каде ги сервисирате гледав во кар бокс али не бев сигурен што и како е?
Цитат: kire95 на 09 Декември 2022, 09:35:25 amОд каде ги набавувате ПП апаратите, и каде ги сервисирате гледав во кар бокс али не бев сигурен што и како е?Јас набавувам и сервисирам во Елмонт Велес. Редовно во фирма еднаш годишно и во Туранот имам еден 2кг, исто и тој.
Цитат: t0m1cA на 10 Декември 2022, 12:49:55 pmЦитат: kire95 на 09 Декември 2022, 09:35:25 amОд каде ги набавувате ПП апаратите, и каде ги сервисирате гледав во кар бокс али не бев сигурен што и како е?Јас набавувам и сервисирам во Елмонт Велес. Редовно во фирма еднаш годишно и во Туранот имам еден 2кг, исто и тој.Ке ги побарам баш имаш фиксна локација во колава или дека гледам кај мене нема таков порсотр да не се тркала во гепек ми е највеќе?
Носев екстра стеги, ама сеа од кога ми рикна црево и ме остави на пат носам и по некое црево со соодветни димензии и наставци. И еден battery jumper, Дупките во страниците од багажот ги имам начукано со све и свашта за да не ми држат место во багажниот простор.Sent from my iPhone using Tapatalk
10. WD 4011. Моторно масло12. Дестилирана вода13. Разреден антифриз
Цитат: smole на 03 Декември 2023, 17:34:39 pm10. WD 4011. Моторно масло12. Дестилирана вода13. Разреден антифризТамам да се подистури нешто од овие, и никогаш да не се исчисти, флеката гратис.