Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што е ова бре офтопик, само ако ве начекам у град 😜У меѓувреме, вратен летниот сет, направив мал сервис, се пребацив на Motul 5-40 8100 Xcess, сменив и заден десен лагер, регистрирав, на издувни гасови добро помина, скоро па фабрички вредности 😅.Почиња да ме нервира црнава боја, али тоа е... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Cuore Sportivo на 04 Јуни 2020, 18:26:54 pmШто е ова бре офтопик, само ако ве начекам у град У меѓувреме, вратен летниот сет, направив мал сервис, се пребацив на Motul 5-40 8100 Xcess, сменив и заден десен лагер, регистрирав, на издувни гасови добро помина, скоро па фабрички вредности .Почиња да ме нервира црнава боја, али тоа е... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Таблицата ја затемнуваше или?
Што е ова бре офтопик, само ако ве начекам у град У меѓувреме, вратен летниот сет, направив мал сервис, се пребацив на Motul 5-40 8100 Xcess, сменив и заден десен лагер, регистрирав, на издувни гасови добро помина, скоро па фабрички вредности .Почиња да ме нервира црнава боја, али тоа е... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Мајсторе слушам чудни звуци од предницата кога проаѓам лежечи, мајсторот, со која брзина проаѓаш 😏Резултатот, стабилизатори, горна долна виљушка, кратка спона. Мирот се врати, цена на чинење 13 000 денари заедно со горна пумпа на кумплуг..Од кога ја земав, пред 50 000 км, ова е прва интервенција на предница. Со оглед дека деловите се Бирт се надам бар упола од тоа да истераат.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Cuore Sportivo на 21 Јуни 2020, 10:39:19 amМајсторе слушам чудни звуци од предницата кога проаѓам лежечи, мајсторот, со која брзина проаѓаш 😏Резултатот, стабилизатори, горна долна виљушка, кратка спона. Мирот се врати, цена на чинење 13 000 денари заедно со горна пумпа на кумплуг..Од кога ја земав, пред 50 000 км, ова е прва интервенција на предница. Со оглед дека деловите се Бирт се надам бар упола од тоа да истераат.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми треба препорака за мајстор за предница, пиши кој ти средуваше освен ако не е ексклузивно за алфа.
Цитат: Cuore Sportivo на 04 Јуни 2020, 18:26:54 pmШто е ова бре офтопик, само ако ве начекам у град 😜У меѓувреме, вратен летниот сет, направив мал сервис, се пребацив на Motul 5-40 8100 Xcess, сменив и заден десен лагер, регистрирав, на издувни гасови добро помина, скоро па фабрички вредности 😅.Почиња да ме нервира црнава боја, али тоа е... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Шо марка лагер кладе и колку кеш, чисто за споредба со јас шо го менвав ?И уште едно прашање на виљушката се растропа јабучицата или на чаури? Или не се замараше да гледаш шо е само ја смена