Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Zdravo na site clenovi na forumov!( ne jadam torti) ))
Цитат: slamjam на 24 Јули 2011, 21:25:44 pmZdravo na site clenovi na forumov!( ne jadam torti) ))И немој да јадеш, свашта ставаат во нашиве торти, лошо ќе ти биде. Добредојде. Да те запознаам со правилата на форумов:Фолкваген - мразишАлфа - уште поише мразишГуми - само all seasonГојдо - не го р’чкајКуоре - само викај АЛФА!! АЛФА!! АЛФА !!Дизел - нејќеш ама не ја чепнувај таа тема пак По овие услови би требало фино да си проаѓаш
Цитат: Falanga на 25 Јули 2011, 13:21:46 pmЦитат: slamjam на 24 Јули 2011, 21:25:44 pmZdravo na site clenovi na forumov!( ne jadam torti) ))И немој да јадеш, свашта ставаат во нашиве торти, лошо ќе ти биде. Добредојде. Да те запознаам со правилата на форумов:Фолкваген - мразишАлфа - уште поише мразишГуми - само all seasonГојдо - не го р’чкајКуоре - само викај АЛФА!! АЛФА!! АЛФА !!Дизел - нејќеш ама не ја чепнувај таа тема пак По овие услови би требало фино да си проаѓаш Лаже !
Сите лажете! Ја и S16 сме дизелаши у срце. Вчера си клокотевме заљубено на паркинг.
Сите лажете! Ја,S16 и Аce-106 сме дизелаши у срце. Вчера си клокотевме заљубено на паркинг.