Која е таа фирма што ги премачкува Јас имам искуство и со Стоп&Го и со Мотоцентар, и ни на едното ни на другото не ги премачкувале гумите...
ќе го прашам другарчето и ќе ти кажам. Тој од Гостивар до Скопје ги носи, 2 пати годишно нели за мењавање од зимски во летни и обратно.
Јавна тајна е дека местата што ги складираат гумите, ги складираат како ќе им дојде. Мачкањето е со некое средство за зацрнување на гуми, за "нега" демек. Маркетиншки трикови.
Ако имаш безбедно (!) место каде да ги складираш гумите, прескокни ги центрите за складирање. Притоа можеш да ги складираш како сакаш ти, и да ги премачкаш со средство за кое би добил препорака во темата Зацрнување гуми.
Ја не сум ги складирал во такви складишта за да знам како е. Иначе за срество за премачкување не се работи за тоа за зацрнување туку као за конзервирање некое мрсно срество било, точна фирма на произвоство за пример незнам да кажам.
Тоа со средствата е заебанција..стај си ги ко што ќе ги извадиш и тоа е тоа (бар ја тоа праам секоја сезона и не се десило да се поремети нешто)...и дај претстави ја тоа машината овде
Ќе ја преставам али за некоја недела
Чекам уште некои работи да ми стигнат па да биде во топ форма. Само што и зедов 17ка фелна а и имам едно DSLR-че па ќе му направиме мала аматерска фотосесија, за да биде преставено во најдобро светло.
Дигање hype окулу безверни теми е работава.
Ако имаш некое старо радивце, може музика да им пуштиш преку зима. Слушам омекнувале од класика.
Абе дали е безвеза незнам пошто како што кажав нов сум во целава работа па сакав да се информирам.
Иначе имам едно старо на касети, ќе снимам некоја класика деновиве
Само вака за гуми......
http://blog.toyota.co.uk/winter-tyres-check-in-at-the-toyota-tyre-hotel
Би ги турил во канцеларија али малце тесна ми е канцеларијата, ќе ми сметаат
Јас моите си ги чувам во спална. На сигурно.
Да ти кажам право друже, најпаметно си направил