Автор Тема: Opel Vectra B 1.6 16v  (Прочитано 96261 пати)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
Одг: Opel Vectra B 1.6 16v
« Одговори #105 на: 25 Март 2017, 02:08:06 am »
Denovive se nabavija nekoj sitnurii za kolata sliki naknadno.
Prvo led diodi demek ambientalno svetlo pod noze ama staviv samo napred me mrzese da vlecam kabli i za pozadi iako dojdoa 4 za pod sekoe sediste.Zemeni ebay za 2.5$.
Vtoro mi uleta eden zaden lonec od vectra b arno ama dizel vo ekstra sostojba skoro nov za bagatelna cena.Greota bese da ne go zemam.
Treto od Spencer gumite legnaa kaj mene na kola.Znaci izvadeni zimskite staveni letni.Jbg nema pari za novi pa otidov na vakva opcija ali gumite si se vo dobra sostojba continental eco contact 3.
Toa bi bilo toa sega za sega.
Naredno zdravje parking senzori uste se nerviram koga idam rikverc :)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
« Одговори #106 на: 25 Март 2017, 21:26:15 pm »
Стaви си кукa зa рикверц :D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #107 на: 26 Март 2017, 00:33:49 am »
Balon :)

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #108 на: 26 Март 2017, 21:46:06 pm »
Gay od kade go najde zadniot lonec i mene mi treba?

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #109 на: 27 Март 2017, 01:34:18 am »
Ako ti kazam kje se smeesh.
Denovive kje odam da go montiram.Mislam deka nema da ima problem okolu montazata iako vizuelno nekako ne se isti gornite delovi od lonecot ama se nadevam deka samo so promena na vleznata cefka kje zavrsam rabota.
Ako nedaj boze izleze bilo kakov problem da nemoze da se upasira ti si prv sto kje go dobies.
Veruvaj lonecot e staklo nema tocka rgja ili nesto na nego ako go upasiram kaj mene vo red ako ne ide u oglas ama pred toa tebe te informiram.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #110 на: 21 Април 2017, 17:36:33 pm »
 Pak si igram jas bajram so pametot nevestava brmci jas si klimam so glavata samo :)
Od cico ali si naracav za na pojasot vnatre logo od opel vectra
http://imgur.com/a/a9jOh

Smenet i zadniot lonec kolava prodise. Koga go izvadivme mojot bese prepoln  vnatre  od stariot sreden lonec koj se raspadnal vnatre i sve gjubreto se napikalo vo zadniov lonec. Koga go izvadivme tezok kjutuk kako go klatis taka izlaga gjubre niz cevkite. Otkako go smeniv zadniot lonec kako da zaprimetiv pomala potrosnja na gorivo za skoro 1litro.Ama bas na naredno polnenje kje izmeram pak mozno e da e do lonecot. Eve edna od pred 2 nedeli

I sovet kade gresam so imgurov sto mi dava link samo mesto slika?
« Последно менување: 21 Април 2017, 17:46:37 pm Vlatce-Vectra »

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7833
  • Плинаш!!!
« Одговори #111 на: 21 Април 2017, 20:09:24 pm »
Не ги отвара сликите, а каде грешиш, појма немам вака од мобилен.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #112 на: 21 Април 2017, 20:14:30 pm »
Ти го ставаш овој линк "http://imgur.com/a/iSBk8" а треба да го ставиш овој "http://i.imgur.com/mxccP61.jpg" кој ќе го добиеш ако на сликата кликнеш "Copy image address" или пак "Open image in new tab" па од таму го копираш линкот.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5558
« Одговори #113 на: 21 Април 2017, 20:34:50 pm »
Кога ќе ја аплоадираш сликата оди со маусот нанеа и ќе ти излези линкот од аплоадираната па copy  и до него има стрелка една , оди на неа и има едно get share links мислам и копирај ја адресата од bb code forum :)
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #114 на: 21 Април 2017, 20:53:05 pm »
Od mobilen rabotam samo kompjuter neam zapaleno 4 meseci. Od kompjuter nemav maka od mobilniov imam problem na imgur mi dava samo 1 link i copy nema izbor za drugo zatoa prasuvam.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #115 на: 21 Април 2017, 20:54:33 pm »
Pak si igram jas bajram so pametot nevestava brmci jas si klimam so glavata samo :)
Od cico ali si naracav za na pojasot vnatre logo od opel vectra
http://imgur.com/a/a9jOh
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Smenet i zadniot lonec kolava prodise. Koga go izvadivme mojot bese prepoln  vnatre  od stariot sreden lonec koj se raspadnal vnatre i sve gjubreto se napikalo vo zadniov lonec. Koga go izvadivme tezok kjutuk kako go klatis taka izlaga gjubre niz cevkite. Otkako go smeniv zadniot lonec kako da zaprimetiv pomala potrosnja na gorivo za skoro 1litro.Ama bas na naredno polnenje kje izmeram pak mozno e da e do lonecot. Eve edna od pred 2 nedeli
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
I sovet kade gresam so imgurov sto mi dava link samo mesto slika?

Број 9 од тука.

Od mobilen rabotam samo kompjuter neam zapaleno 4 meseci. Od kompjuter nemav maka od mobilniov imam problem na imgur mi dava samo 1 link i copy nema izbor za drugo zatoa prasuvam.

Од мобилен полесно ти е директно преку Тапаток (ако го користиш). Ако не, онда појма неам, на imgur не работи "share"-от како што треба, сум пробувал и јас.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #116 на: 21 Април 2017, 21:35:37 pm »

Sega instalirav tapatalk fala velestrumf..Ako moze izbrisete go najdolniot post epten se dupliraat rabotive.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
« Последно менување: 21 Април 2017, 21:44:03 pm Vlatce-Vectra »

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7833
  • Плинаш!!!
« Одговори #117 на: 21 Април 2017, 21:56:13 pm »
Функционира :)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
« Одговори #118 на: 21 Април 2017, 22:05:13 pm »
Чичин, oвa aмбиентaлнoвo oсветлувaње ме пoтсети нa Прoцес дискoтекaтa, кaј тoa прoпелерoт штo беше :D
И у живo вaкa трешти?
Никoгaш не јa свaтив пoтребaтa oд вaквo oсветлувaње, нели си е дoвoлнo кaбинскoтo oсветлувaње?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #119 на: 21 Април 2017, 22:10:06 pm »
@Vlatce-Vectra : проработеа сликиве :)

Најискрено, на сликиве делува пресилно осветлувањето, ја би преферирал подискретно. Исто така, мене лично не ми се свиѓа како дошло у пакет со гумениве патосници. Али ако тебе ти праи мерак, нема шо ја многу многу да мрсам муда :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.