Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
za da ne doagam sk ve cekam veles na avtopat samo kazete mi u kolku da bidam tamu od kolku trgnuvate od sk
Цитат: sase07 на 15 Октомври 2011, 20:05:26 pmza da ne doagam sk ve cekam veles na avtopat samo kazete mi u kolku da bidam tamu od kolku trgnuvate od sk Тргаме во 10.00. Значи во 10.10 биди на Велес- Неготино кај Макоил
Цитат: zeroSignal на 15 Октомври 2011, 19:54:05 pmАко времето биде убаво утре, ќе одиме. Вечерва дали ќе врне е мање-више битно. Мада, ваљда нема да заврне, само што ја исправ колата.За враќање, никад се не зна. Обично сме назад во Скопје докај 5-6. Ако некој сака, слободно може да пичи порано.Ја без Банза не пичам...уствари ќе си пичам со marjanot
Ако времето биде убаво утре, ќе одиме. Вечерва дали ќе врне е мање-више битно. Мада, ваљда нема да заврне, само што ја исправ колата.За враќање, никад се не зна. Обично сме назад во Скопје докај 5-6. Ако некој сака, слободно може да пичи порано.
Цитат: S16 на 15 Октомври 2011, 19:59:15 pmЦитат: zeroSignal на 15 Октомври 2011, 19:54:05 pmАко времето биде убаво утре, ќе одиме. Вечерва дали ќе врне е мање-више битно. Мада, ваљда нема да заврне, само што ја исправ колата.За враќање, никад се не зна. Обично сме назад во Скопје докај 5-6. Ако некој сака, слободно може да пичи порано. so zena mi i ima 2 mesta+Ја без Банза не пичам...уствари ќе си пичам со marjanot Sam ke picis ili imas drustvo u kola?
Цитат: zeroSignal на 15 Октомври 2011, 19:54:05 pmАко времето биде убаво утре, ќе одиме. Вечерва дали ќе врне е мање-више битно. Мада, ваљда нема да заврне, само што ја исправ колата.За враќање, никад се не зна. Обично сме назад во Скопје докај 5-6. Ако некој сака, слободно може да пичи порано. so zena mi i ima 2 mesta+Ја без Банза не пичам...уствари ќе си пичам со marjanot
Цитат: S16 на 15 Октомври 2011, 19:59:15 pmЦитат: zeroSignal на 15 Октомври 2011, 19:54:05 pmАко времето биде убаво утре, ќе одиме. Вечерва дали ќе врне е мање-више битно. Мада, ваљда нема да заврне, само што ја исправ колата.За враќање, никад се не зна. Обично сме назад во Скопје докај 5-6. Ако некој сака, слободно може да пичи порано.Ја без Банза не пичам...уствари ќе си пичам со marjanot Sam ke picis ili imas drustvo u kola?