Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: darkserial на 01 Февруари 2016, 13:10:57 pmИ јас имам ист голф, само 2005та... Нормално е тоа! Е сега претходно ако зуело малку, а сега многу повеќе тогаш има нешто... Ама турбото ако не зуи, тоа значи дека не чини Ако има проблем со турбото, нема да можиш повеќе од 100-110км на час да постигнеш. Или ќе ти се јавува проблем, ќе ти се исклучува автоматски на подолг пат и на поголемо оптоварување, па по одредено време пак ќе почне да функционира. На еден другар со голф 4 тоа му се случува често.. Bez maka ide 140-150. I ko ke ja stisnam ima ubrzanje smenet e kais i red drugi raboti, iscistena e i granata od garezi. Pak si zui. Ako ne ti e maka pusti eden klip da cisto sporedime.
И јас имам ист голф, само 2005та... Нормално е тоа! Е сега претходно ако зуело малку, а сега многу повеќе тогаш има нешто... Ама турбото ако не зуи, тоа значи дека не чини Ако има проблем со турбото, нема да можиш повеќе од 100-110км на час да постигнеш. Или ќе ти се јавува проблем, ќе ти се исклучува автоматски на подолг пат и на поголемо оптоварување, па по одредено време пак ќе почне да функционира. На еден другар со голф 4 тоа му се случува често..
Цитат: martin_golf5 на 02 Февруари 2016, 04:25:05 amЦитат: darkserial на 01 Февруари 2016, 13:10:57 pmИ јас имам ист голф, само 2005та... Нормално е тоа! Е сега претходно ако зуело малку, а сега многу повеќе тогаш има нешто... Ама турбото ако не зуи, тоа значи дека не чини Ако има проблем со турбото, нема да можиш повеќе од 100-110км на час да постигнеш. Или ќе ти се јавува проблем, ќе ти се исклучува автоматски на подолг пат и на поголемо оптоварување, па по одредено време пак ќе почне да функционира. На еден другар со голф 4 тоа му се случува често.. Bez maka ide 140-150. I ko ke ja stisnam ima ubrzanje smenet e kais i red drugi raboti, iscistena e i granata od garezi. Pak si zui. Ako ne ti e maka pusti eden klip da cisto sporedime. Ajde vazi, ke snimam eden klip za brzo, ke napravime sporedba...
Цитат: darkserial на 02 Февруари 2016, 17:47:46 pmЦитат: martin_golf5 на 02 Февруари 2016, 04:25:05 amЦитат: darkserial на 01 Февруари 2016, 13:10:57 pmИ јас имам ист голф, само 2005та... Нормално е тоа! Е сега претходно ако зуело малку, а сега многу повеќе тогаш има нешто... Ама турбото ако не зуи, тоа значи дека не чини Ако има проблем со турбото, нема да можиш повеќе од 100-110км на час да постигнеш. Или ќе ти се јавува проблем, ќе ти се исклучува автоматски на подолг пат и на поголемо оптоварување, па по одредено време пак ќе почне да функционира. На еден другар со голф 4 тоа му се случува често.. Bez maka ide 140-150. I ko ke ja stisnam ima ubrzanje smenet e kais i red drugi raboti, iscistena e i granata od garezi. Pak si zui. Ako ne ti e maka pusti eden klip da cisto sporedime. Ajde vazi, ke snimam eden klip za brzo, ke napravime sporedba... Eve go videotohttps://youtu.be/V5XcUg9aCp4
Цитат: darkserial на 02 Февруари 2016, 20:35:40 pmЦитат: darkserial на 02 Февруари 2016, 17:47:46 pmЦитат: martin_golf5 на 02 Февруари 2016, 04:25:05 amЦитат: darkserial на 01 Февруари 2016, 13:10:57 pmИ јас имам ист голф, само 2005та... Нормално е тоа! Е сега претходно ако зуело малку, а сега многу повеќе тогаш има нешто... Ама турбото ако не зуи, тоа значи дека не чини Ако има проблем со турбото, нема да можиш повеќе од 100-110км на час да постигнеш. Или ќе ти се јавува проблем, ќе ти се исклучува автоматски на подолг пат и на поголемо оптоварување, па по одредено време пак ќе почне да функционира. На еден другар со голф 4 тоа му се случува често.. Bez maka ide 140-150. I ko ke ja stisnam ima ubrzanje smenet e kais i red drugi raboti, iscistena e i granata od garezi. Pak si zui. Ako ne ti e maka pusti eden klip da cisto sporedime. Ajde vazi, ke snimam eden klip za brzo, ke napravime sporedba... Eve go videotohttps://youtu.be/V5XcUg9aCp4Jas mislam deka ke rikaat turbinive poso ova ne mi e normalno deka treba da zue vaka i kaj mene e isto vaka. Vo ler koga e ko secnam na gasta do 2000 obrttai si sviri nesto kako ova tuka malce potivko samo https://youtu.be/o5mCBOTjCPg
Абе не му се секирајте, нормално е да подсвирнува (особено ако е изваден катализаторот како шо е спомнато претходно). Кај мене 4 години свири, па уште ми го нема свирнато