Автор Тема: Благодарности и пофалби за дадени совети и препораки  (Прочитано 199993 пати)

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
Одг: Благодарности и пофалби за дадени совети и препораки
« Одговори #540 на: 27 Февруари 2013, 13:24:13 pm »
Голема Благодарност до 2fast4u на дадените совети и мислења околу едно возилце, разреши некои дилеми, имаме среќен купувач на голфче :) Должиме ручек :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Благодарности и пофалби за дадени совети и препораки
« Одговори #541 на: 27 Февруари 2013, 23:09:18 pm »
Bravo za Drugarot Onak :) Uste da mi kaze kako da smalam smetka za parno i struja BEZ DA VLOZAM NESTO cel zivot svekja ke mu palim :)

Греј се на дрва, ама пред да ги ставаш дрвата во кумбе, покисни ги првин во вода ;D ;D

или прегорено масло околу 48 саати.... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18024
Благодарност до Симо за alfaowner.com лепенчето, и до класниот за жута И ПОРТОКАЛОВА фолија.
И благодарам за дружбата во Чилин, пријатна атмосфера било и ќе се трудам почесто да доаѓам.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Благодарност на Матин што ми ја подметна џукелата која моментално ми цивка пред врата  :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Благодарност на Матин што ми ја подметна џукелата која моментално ми цивка пред врата  :D

Удри и го ќотекот и ќе престане.....

..
.
.
.
.
.
или препарирај ја.

Отсутен Prcot

• Сениор
Би се одлучил за второто  ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
фаланга,само ако те начека тој ротфајлерот што ти е во комшии ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Не знам? Не сум го видел. Изгледа стои некаде врз некој телевизор на миленце ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда

Ти викав ќе го размазиш...
Му помина местото или да му бараме чаре?

Отсутен Prcot

• Сениор
Не да го размазив шо да ти кажам, жал ми е да го тепам коа ќе ми напраи една фаца што да ти кажам :) Почнаа да му растат влакна добар е го мачкам секој ден со две различни масти ок е сеа за сега :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
нечини многу лигавење,кога ќе порасне ќе ти прави проблеми,не мора да го тепаш,најди начин да му создадеш страв од тебе,со тепање е најлесно,значи ова го мислам во позитивна смисла,не кучето да се плаши од тебе нон-стоп,ама кога ќе треба да си ја свитка опашката и марш во куќа :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Весникот во рака, иако ретривер како раса никогаш не биле нешто покорни. Инаетчиња се.
Професионална дресура многу помага, но е солидно скапа.
Можеш да најдеш материјал на интернет и дома полека да го тренираш по принцип на мотивација, а кај ретривери нели сите знаеме, да го закопаш во храна...
Имаш уште шанса додека е малечко подобро да му го обликуваш карактерот, после стануваат уште потврдоглави. Нека прави колку сака фаци, за две години ќе не можеш на кеј да го прошеташ на ланче...

Отсутен nsx-r

• Легенда
абе каков ти инает,ќе му го запалам чмарот од клоци нема да му текне да направи беља

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Прчот го знаеме сите, мравка не би згазил не Рио да го клоцне.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
falanga koga ke mi dojdes na kafe, imam dve drugarcinja sto sakaat da te zapoznaat