Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
И јас така мислам и покрај тоа што не сум видел што сурат е
Цитат: Cuore Sportivo на 14 Декември 2011, 18:39:14 pmNume е легенда !Јес да никад не сум го видел.Шо ќе му гледаш..... карпа чоек со снајпер во рака.
Nume е легенда !Јес да никад не сум го видел.
Цитат: Cuore Sportivo на 14 Декември 2011, 18:39:14 pmNume е легенда !Јес да никад не сум го видел.ke bide roki ke se zabelezime nekade de
Цитат: Falanga на 14 Декември 2011, 21:24:33 pmЦитат: Cuore Sportivo на 14 Декември 2011, 18:39:14 pmNume е легенда !Јес да никад не сум го видел.Шо ќе му гледаш..... карпа чоек со снајпер во рака. kolega za kolega dijabola dava, kako jas taka i ti i dzidzi, RAMBO-vci vo paket
Цитат: gOJDO на 14 Декември 2011, 23:22:02 pmБлагодарам на Гугле шо ми го закопа појачалото на задна клупа. Супер ми бучи и ми фучи, само малку треба да го прештелуваме басот и гејнот. Ќе наминам со едно пакетче црвено вино, па да се средиме и тоа да го средиме.a da ne naminuvas so crveno vino, tuku da namineme do nekoja adekvatna lokacija kade pienjeto i jadenjeto se prioritetni raboti...
Благодарам на Гугле шо ми го закопа појачалото на задна клупа. Супер ми бучи и ми фучи, само малку треба да го прештелуваме басот и гејнот. Ќе наминам со едно пакетче црвено вино, па да се средиме и тоа да го средиме.
fala no i jas ne vi ostanuvam pokus, i jas si baram sovet...neli djidji, dzo, stig, 24fy, google, neka me izvinat onie na koi zaboraviv.. tuka sme da si pomagame pred se...kako mini familija bez obvrski
neka me izvinat onie na koi zaboraviv..