Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Те зезам, чичин, Симката и ја најмладалачки сме од цел форум, одма после Тишлеро...
Цитат: loopz на 27 Јули 2023, 23:08:36 pmТе зезам, чичин, Симката и ја најмладалачки сме од цел форум, одма после Тишлеро... Ама па колку сте млади во душа... Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Голема благодарност до @Simo - Carrier159 за денешната дружба, се подруживме на кратко да размениме сликички, при што ептен ми се најде и ми позајми најдобро превозно средство за Скопје да стигнам на време да одјавам таблици и одозгора на тога частеше пиво/ручек. Фала многу Симо за сѐ денес, должам ручек во најскоро време Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 27 Јули 2023, 20:53:36 pmГолема благодарност до @Simo - Carrier159 за денешната дружба, се подруживме на кратко да размениме сликички, при што ептен ми се најде и ми позајми најдобро превозно средство за Скопје да стигнам на време да одјавам таблици и одозгора на тога частеше пиво/ручек. Фала многу Симо за сѐ денес, должам ручек во најскоро време Sent from my SM-S908E using TapatalkЗа децата ако треба и 2 кафани ќе праиме Ептен супер што најде и толку време да се подружиме, да не биде само на ти - дај ми сликици. Се гледаме наскоро
Голема благодарност до @зоки-златен.Секој ден добивам надеж за враќање на форумот, сепак не е сѐ црно на форумов како што мислам, а тоа го докажале многу членови.Официјално сум дел од клаберите, тоа е заслуга на Зоки.Збор да нема.Стикерчето не ми е сликнато, ќе го сликнам на чиста кола.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)