Колава ја имаме купено ние единствени и први сопственици купена во Аутомакедонија, сервисирана исклучиво во Ауто Цем и Аутомакедонија.
Инсигниа 2009т септември купена
Мотор 1,8 Бензин 142 коњски сили
6 брзински менувач автоматска двозонка клима, сензори за дожд и тунел сензор,18 инчни бандажи со нови гуми 245/45/18. ми е мака да пишувам шо све има шо секоја нормална кола од оваа класа има. Да не набројвам сега.
100%гаражирана, татко ми ја вози исклучиво за Банско,Велинград еднаш на два месеци до Грчка на лето и толку. Во град ја возиме фиестата зашто заедно работиме со татко ми. Едноставно немаме потреба од колава и затоа се продава, си седи во гаража некогаш и по месец дена.
Значи тој што ќе ја купи ќе добие 100% исправна кола, без враќани км без никакви измами. Домаќинска кола. Се надевам тоа ќе се цени. Цената на колава е околу 13 иљади евра, ако некој сака сериозно да ја купи не ми се проблем 200-300-500 евра нит ќе ме осиромашат нит ќе ме збогатат. Уште не е пуштена по огласи нигде. Најпрво ќе пробам со луѓе што знаат да ценат домашно чувана кола.
https://photos.google.com/share/AF1QipNLo4FTijn5y0aE4mRi6eelKPUpuEPUxpuzcjeaedrdIPps526laGiFLNYTM-z1LA?key=MWtXNE1Sb242MDV0amQ5UG9VNHY2R3cybEVvd0p3