Незнам дали има отворено тема за позитивни/негативни искуства со продажба на предмети овде на форумов па ако има нека се премести,значи јас ке почнам прв,имав негативно искуство со членот @n1kola ,пред 15 дена ми пушти телефон по карго (Pop C2),значи телефонот не го ни проверив во Карго само го платив и го земав пакетот демек на доверба,одам дома вадам телефонот за козметика да не зборувам каков беше (мој услов беше да не е гребан по екранот и не беше имаше фолија)поздади беше целиот исчукан ама ајде тоа не го ни прашав и нека помине и тоа,ама тоа копчето за отклучување/заклучување беше ептен лабаво и треба се по 4-5 пати да го притискам,друго телефонот беше логиран од 2 гоогле акаунта шо ми падна чудно(не беше рестартиран),беше ужасно спор и ајде викам да го рестартирам ке се управи и да го внесам мојот акаунт да си симнам апликации шо треба,арно ама прв пат ми се случува на телефон одам да го рестартирам и ми пишуваше некако restart akces alloed NO,лееееле цел ден ми извади живци телефонот,штета шо немам слики и скрииншотови од телефонот го шитнав уште вториот ден,му објаснив шо е работа на купувачот и го шитнав за 50% од цената шо го зедов само да немам нервози,му пишав на @n1kola дека телефонот не е во ред но до ден денес ништо не врати,не беа големи пари ама повеќе на слепо не ми пага на памет нешто овака да зимам