Океј се слагам дека некојпат Simple is better, али за мој вкус е прееемногу симпл...доооолго време веќе. Функционира одлично! посебно у Америка.
Али таму, нема човек кој нема Iphone ама апсолутно секој човек држи ајфон, можда заради тоа и ми е преку глава од тоа. IOS е одлично парче софтвер, доста френдли. Инаку копчето дека е исто е, се е тоа океј, само не ми се свиѓа глупавата сребрена рамка околу него, како некој наш од Бит пазар да праел фејслифт на обичната 5ка.
Инаку незнам колку од вас имале можност да се дружат со 5S, али ја имав таква прилика да го расчепкам ептен во неколку наврати.
Немам никаква замерка околу работата на телефонот, екстремно брзо си работи и се е како што треба. Камерата е одлична. Прво ме нервираше тоа со отпечатокот додека го средив, а после тоа многу лесно работи, значи стварно работи како што треба. али мислам дека доколку ја би го имал тоа, за многу брзо ќе ми здосади. Како и да е телефонот е одличен, срамота е да кажам дека не го бива и слично. Едноставно не е телефон кој јас би сакал да го имам. Значи не дека го какам Ајфонот, напротив изненаден сум, ама не е за мене.
Искрено многу ми е по женски телефон и моден детал одколку нешто друго