Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Официјално отклучен во Т мобиле.
Јас незнам чоек што не сака НЕ џеилбрејкован ајфон. Криминал е да го оставиш сток.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Не е вртење на икони џеилбрејк. Има многу подобри работи од тоа. btw Инсталус го изгасија, ама има друг подобар. Ме интересира дали користиш навигација и како снимаш апликација за навигација без џеилбрејк ?
Уф каков криминаЉец си те. Кузнај шо прајш во велесо таму, ајфони, ајподи, мекој ова она....
Цитат: osmica8 на 20 Февруари 2013, 11:45:08 amНе е вртење на икони џеилбрејк. Има многу подобри работи од тоа. btw Инсталус го изгасија, ама има друг подобар. Ме интересира дали користиш навигација и како снимаш апликација за навигација без џеилбрејк ?Знам шо има можам до сабајле да ти зборам за сорсови и глупости. Муабетот ми е шо се сакам stock. А со џб немој да мислиш дека само добиваш губиш некој ствари. А иначе навигации и глупости ставам преку компјутер со една кинеска програма. Боље е од инсталус 1912 пати. Се има
Mobilx имаат веб страна да се види кои телефони ги имаат на лагер?