Автор Тема: Mitsubishi Lancer 1.5 MIVEC Invite  (Прочитано 176683 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Mitsubishi Lancer 1.5 MIVEC Invite
« Одговори #165 на: 13 Октомври 2011, 01:17:23 am »
Толку е!

Има да го прцнам одма, прееска ја донесив дома и одма планирам да ја освежам, да се осеќам како нова кола да возам ;D

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5505
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #166 на: 13 Октомври 2011, 01:28:03 am »
koga bese do Asstil?

Da ne im stignala roba?
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #167 на: 13 Октомври 2011, 01:29:31 am »
koga bese do Asstil?

Da ne im stignala roba?

Има две недели сигурно. Ако идам утре ќе ти кажам.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #168 на: 13 Октомври 2011, 08:24:47 am »
Дали кога беше во ассо имаше еден издув со две цевчиња? Јас тој планирам да го ставам. И ако не ти е тешко пиши на ПП со монтажа колку те фати, мене ми бара 7000.

Имаше, и доста фино изглеа :)

Цената толку си е :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #169 на: 13 Октомври 2011, 08:27:52 am »
Дали кога беше во ассо имаше еден издув со две цевчиња? Јас тој планирам да го ставам. И ако не ти е тешко пиши на ПП со монтажа колку те фати, мене ми бара 7000.

Имаше, и доста фино изглеа :)

Цената толку си е :)

Што викаш ќе стои ли добро, ќе дава ли добро звукче ;D ? Сакам да го монтирам, ако не денес утре.

Присутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
« Одговори #170 на: 13 Октомври 2011, 08:29:44 am »
Подолга верзија од старото видео за издувот. Тоа го склепав на брзинка, пошто оригиналното е 50ина секунди, а ме мрзеше тогаш да го делкам :) Ова е верзија кај што ги имам тргнато муабетите со класниот... Анфорчунетли, локалните пцишта не моев да ги затнам, па сеуште лаат ли лаат :D

Како би звучело кај вас.... брзини 1.баааааааааааа, 2.бааааааааааааааааа, 3.баааааааааааааааааааааааа и 120км/h кај мене со ваков издув......... 1.бу 2.буу 3.бууу и оп 140км/h :):):):):)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #171 на: 13 Октомври 2011, 08:31:55 am »
Ќе стои добро, пошто кај Алфата има каде, кај мене ќе требаше малце поише да се сече од браникот, а нејќев така :)
Башка, ако идев на две цефки, филмот ми беше да има по една на краевите, а не двете една до друга. Пошо тоа беше малце поише зафат (и под кола, и финансиски), си турив топ :)

За звукче, те го те кај мене како звучи :) Ти имаш уште поголем мотор, ем башка Алфа, што у старт е предоредена да вади добар звук, па ти види ;)

П.С. Со оглед на тоа шо го праиме муабетов, претпоставувам дека среди тоа проблемчињата? Ми из хепи ако да :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #172 на: 13 Октомври 2011, 08:38:48 am »
Ќе стои добро, пошто кај Алфата има каде, кај мене ќе требаше малце поише да се сече од браникот, а нејќев така :)
Башка, ако идев на две цефки, филмот ми беше да има по една на краевите, а не двете една до друга. Пошо тоа беше малце поише зафат (и под кола, и финансиски), си турив топ :)

За звукче, те го те кај мене како звучи :) Ти имаш уште поголем мотор, ем башка Алфа, што у старт е предоредена да вади добар звук, па ти види ;)

П.С. Со оглед на тоа шо го праиме муабетов, претпоставувам дека среди тоа проблемчињата? Ми из хепи ако да :)

Супер супер, и јас сакав таков филм со два на по една страна ама шт викаш многу кеш и зарбанции е, башка не возам некое тркачко ауто па да правам тоа. А за звукот ако вади и приближно како кај тебе ќе бидам задоволен ептен.

За количката средив, малце поише пишав кај мене во тема. ;D

Присутен BokiCivic

• Сениор
  • Боинг 747
« Одговори #173 на: 13 Октомври 2011, 09:02:03 am »

здравје едно вакво да обезбедиш мерациии

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #174 на: 13 Октомври 2011, 09:21:00 am »

Супер супер, и јас сакав таков филм со два на по една страна ама шт викаш многу кеш и зарбанции е, башка не возам некое тркачко ауто па да правам тоа. А за звукот ако вади и приближно како кај тебе ќе бидам задоволен ептен.

За количката средив, малце поише пишав кај мене во тема. ;D

Камаааан, ју из мејкин ми блаш...  ::)

Тенкју, мене дури и ме изненади какво звукче вади... Најискрено, не очекував дека волку (волку :)) моќен звук ќе успее да извади, имајќи предвид дека машината не е ни нешто посебно замашна, нити нешто многу моќна. Али крајниот резултат и тек како ме радува :)

@bokicivic: е да бе, секој месец ќе мењам издуви тука ;D Супер си ова шо го турив, боље и не заслужуем :D :D :D

Присутен BokiCivic

• Сениор
  • Боинг 747
« Одговори #175 на: 13 Октомври 2011, 09:37:50 am »
Сега ти фалат уште црвени неонки под шасија и ќе бидеш љепотиц

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #176 на: 13 Октомври 2011, 09:39:38 am »
Како на Опел Корса (членот)? Или нее, таму беа плави ;) 

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #177 на: 13 Октомври 2011, 10:06:33 am »
Сега ти фалат уште црвени неонки под шасија и ќе бидеш љепотиц

Еееј... неам неонки фазла... A да турам обични фасонки, со онакви „еко“ сијалички? Да не ми троши, не за друго :D

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #178 на: 13 Октомври 2011, 10:08:34 am »
На некои  за жал уште им е останат стилот од Fast&Furious 1  и  NFS undergroun  :( >:( :'(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
« Одговори #179 на: 13 Октомври 2011, 10:15:08 am »

Мислам дека по избор мењаат боја. :D