Ај со ред...
За издувот: во план е двојно гранење, ама ќе видиме дали и колку ќе ме јадат бубици за тоа
Има троа интересен зафат во врска со тој момент, ама ќе видиме... Ако не бива така, ќе правам некоја варијанта како кај Џиџи, со отстранување на задниот лонец, и едниот катализатор. Ако катализаторот јави проблем, ќе го вратам. Цена на чинење, ќе видиме, ќе договорам со дечките.
За ксенонот: У глобала, неам појма
Многу веројатно дека е кинезарија, 6000К, само што кај мене поубаво светел него ли кај класниот (негови зборови, не мои
). Позиционите се обични убодни ЛЕД,
(вакви отприлика)и немав апсолутно никаква мука со нив... Нити грешка на борд, нити било каков друг проблем. Додуша, воопшто со светлата немав никаков проблем. Местено кај ДОГ, за некои саат ипол, два отприлика. Цената си останува меѓу мене и Ате
Е да, едино нешто што требаше, да ги носам на штелување фаровите, после инсталација. Бев во ПСС, ги средија без никаков проблем, или финансиска надокнада.
За филтерот: Да не се повторувам, веќе наведов каде прави разлика филтерот. Ама мислам дека нема да ми влијае позитивно на потрошувачка... Не за друго, него пошто ипак го мења звукот, ме тера поише да стискам
Те такој... Ако има уште нешто нејасно, бујрум